Něco na pátek
Kľúčové slová pre túto tému
pátek, něco
Předchozí téma • Následující téma
• Stránka 1 z 1
Re: Něco na pátekTo je hnus
![]() Zdar jak sviňa! Jakr Re: Něco na pátekVe tři hodiny v noci se žena potichoučku vkradla do sousední místnosti, cédéčka polila lepidlem, počítač vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Vzala golfové hole a všechny i s báglem narvala do popelnice. Když už byla venku, stavila v garáži a zuřivě začala bušit kladivem do motocyklu Harley Davidson, r.v. 1958 a ještě doma pro jistotu rozšlapala raketu na tenýsek a do botasek na nohejbal natloukla hřebíky.
Potom se uklidnila a vrátila se do ložnice do teplé postele, přitiskla se k boku svého nic netušícího spícího manžela a usínala s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do konce života věnovat jejich lásce a do smrti se od ní nehne. A měla pravdu, do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny... ![]() Vilík
Žij tak, abys svým přátelům chyběl, až jednou odejdeš...
Re: Něco na pátek#
# # # # # # # # # # # # ŽENA: # # # # # # # # # # # # ....Leží vedle mě, vůbec mě # neobejme.....Kouká do # # stropu..... # # # # # # # # # # # # ....Kdo # ví, nad čím asi přemýšlí..... Jsme spolu už # dva # # # # # # roky..... # # # # # # # # # # # # ....Je to příliš dlouho - zřejmě je nejvyšší čas mě # # vyměnit. # # # Za # # # # # # # mladší. # # # # # # # # # # # # # ....Přece jen - Za ty dva roky jsem dost # přibrala...... # # # # # # # # # # # # # ....Zamračil se, to není dobrý.... Myšlenkama je # úplně # # někde # # # # # # # # # # # jinde.... # # # # # # # # # # # # ....Ztrácím ho, už pro něj nic neznamenám...... # # # # # # # # # # # # MUŽ: # # # # # # # # # # # # # Moucha na stropě. Jak to kua dělá, že nespadne? # # # # # # # # # # # # # # # # # Petos čti Peťoš
Re: Něco na pátekPřijde Pepík za maminkou a říká: "mami, já jsem viděl před chvílí tátu s
pošťačkou. Prvně se bavili, pak ho políbila, pak políbil on ji, pak šli do garáže a ona mu začala rozepínat kalhoty. Aha, zajímavé. Víš co? Řekni to tátovi na dnešní oslavě jeho narozenin." Večer se koná oslava, všichni hosté už jsou seřazení ke gratulacím, když Pepík přijde za tátou a říká: "tati, já jsem tě dneska viděl s tou pošťačkou. Prvně políbila ona tebe, pak jsi políbil ty ji, pak jste šli do garáže, ona ti začala rozepínat kalhoty a pak ti měla v ruce... Mami, jak se jmenuje ta věc, co ti strejda Jára vždycky dává do pusy? Petos čti Peťoš
Re: Něco na pátekZáznam z úředního dopisu:
Vážený pane, vracíme vám k přepracování daňové přiznání vzhledem k tomu, že jste do kolonky "Vyživované osoby" uvedl nesprávně: Vláda, Parlament, státní úredníci a cikáni. ![]() Dudley
Re: Něco na pátekVčera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. Ale večírek byl fantastický, a bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas. Když jsem se vrátila domů, byly 3 hodiny v noci. Vcházím do bytu jako myška,... otvírám dveře a v tom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká 3x. Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem ještě 9x. Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno běhěm snídaně se mě manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření. Manžel se na mě po chvíli podíval a povídá. "Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny." Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně " Ano a proč, miláčku?" A on na to "Víš, dneska v noci kukačka zakukala 3x. Potom nevím jak to udělala - vykřikla Ó Bože! Znovu zakukala 4x, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě 3x a upadla se smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom mě poslala do prdele a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat!
Re: Něco na pátekKonečně normální učitel!
Hlásí se Alenka: "Prosím, já jsem si hrála na písku." "Výborně, Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče." Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče. Pak se hlásí Pepíček: "Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!" "No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby,dostaneš také koláč." Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou do lavice se zakusuje do koláče. "A copak jsi dělal ty,Demeterku?", ptá se pan učitel. "Prosím,chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!" "No to se tedy opravdu zachovali nepěkně! Ale když napíšeš bez chyby BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ PŘÍPAD RASOVÉ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláč i TY."
Re: Něco na pátekPán boh putoval po svete a pomáhal ľuďom. Zablúdil aj na Slovensko priamo do Bratislavy! A tam v priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: "A Tebe čo sa stalo? Neplač ja Ti pomôžem, ja som pán Boh!". A chlapec na to : "Ale, v piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!" A v tom si sadol pán Boh k chlapcovi a začali plakať spolu
Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: Něco na pátekMilá Ilonko,při čtení tvého příspěvku se mi málem uvolnily fšecky svěrače,moč a lejno sem udržel,ale nudle sem měl jak vopratě.Při druhém pokusu o přečtení(Ivet chtěla vědít jestli mi nehráblo)sem utrousil asi kýbl slz a čet sem to tak pět minut.Tak to mně fakt pobavilo.Děkuji Ti za hezký povečer.
Káča=Kawa
Re: Něco na pátekZdrahy neprovokuj
Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Re: Něco na pátekPoly, ve druhé třetině při vás stáli nejen Bůh, ale i všichni svatí...
![]() Vilík
Žij tak, abys svým přátelům chyběl, až jednou odejdeš...
Předchozí téma • Následující téma
• Stránka 1 z 1
Podobné témy