Vtip :)
Keywords for this topic
humor, vtip Re: Humor :-)Péťa letí ve škole po chodbě a jen tak tak že nesrazí ředitele. Ten ho chytí za límec a dává mu lekci: Teď se pěkně vrátíš, v klidu půjdeš
okolo mně a pozdravíš mě tak, jak to dělá tvůj tatínek, když se potká se svými známými. Péťa se o několik kroků vrátí, nacpe si ruce do kapes, dojde k řediteli, praští ho po zádech, až mu brejle spadnou, a na celou školu řve: Nazdar vulgarita, sto let jsem tvojí plešatou hlavu neviděl, to jsi ještě nechcíp, kurevníku jeden?
Re: Humor :-)---- > # # #
> # # # # # # Maminka připravila k obědu kralíčka. Malému synkovi oběd > náramně # # # chutná a ptá se tatínka: "Tati, co je to vůbec za maso?" > # # # Tatínek hrdě odvětil: No hádej, dám ti tip. Občas mi tak řiká i > maminka" > # # # V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a z hrůzou říká > bratrovi: > # # # Proboha nejez to, to je kokot !!!!!" > # # # ![]() Zdar Džuzba
Re: Humor :-)Příjde cikán do parfumerie a mezi dveřma křičí na prodavače:Ne dej mi tu voňavku co se menuje jako já!
Prodavač povídá á pán se jmenuje Eros Ramazzoti,nebo snad Paco Rabane? Cikán na něj :Ti jebe ty dylino je sem Dežo Dorant! Petos čti Peťoš
Re: Humor :-)V autobuse cestuje výrazně namalovaná paní. Pán, který sedí vedle, jí říká: "Já marmeládu raději jím, než abych se jí maloval..."
Ona mu na to odpoví: "Já mám také raději vulgarita v sobě, než vedle sebe!" --- Na taneční zábavě se mladý muž pokouší navázat rozhovor: On: " Tancuješ?" Ona: " Tancuji, plavu, lyžuji, bruslím..." On: " Pleteš?" Ona: " Pletu, vyšívám, háčkuji, batikuji..." On: " ..a do prdele!" Ona: " Do prdele, do úst, do kundy, rukou... --- Do tramvaje nastoupí starší muž bez nohy a dobelhá se k místu pro invalidy, kde sedí krásná mladá blondýna. "Slečno, toto místo je určeno invalidům a byl bych rád, kdybyste mě pustila sednout!" "Pane,já tady sedím správně - včera mě totiž opustil manžel a věřte, že mi jeho ocas chybí víc než vám noha!" --- Překvápko! Přijde chlápek domů, jde se umýt do koupelny a tam vidí jak žena pere ve vaně. Tak toho využije. Vyhrne jí sukni a dobře jí tam vypráší. Spokojený jde do kuchyně a tam vidí, že jeho žena krájí česnek. Překvapený se jí ptá: "Ty nejsi v koupelně??" "Né?! Já sem ti zapomněla říct, je tu mamina." Chlapík ztuhne, na sucho polkne a říká: "Bože,je tu Tvoje máma??? Žena mu na to: "Ále ne, Tvoje!!!" --- Sedí manželský pár v restauraci, ženě ukápne polévka na halenku a povídá: "Podívej, já vypadám jako prase." A muž na to: "Nejenže vypadáš jako prase, ale ještě sis pokydala halenku." --- Chlap každou noc strašlivě chrápe. Žena se rozhodla vyzkoušet tip své kamarádky a v noci, když chlap zase chrápal, nalepila mu pod nos papír od olomouckých syrečků. Chlap zafrkal, přestal chrápat a povídá: "Marie, spíš?" "Ne, nespím." "Tak se přikryj." --- Chlápek spěchá na jezdících schodech a přitom druhému šlápne na nohu. Po pár krocích si to rozmyslí a vrátí se: "Promiňte pane, nechtěl jsem vám šlápnout na nohu." "Nemusíte se omlouvat, už jsem vám plivl na záda." Petos čti Peťoš
Re: Humor :-)Rychle šipy po ostravsku.Ale musite si to otočit bo jinak se to sem neda vložit.Velke jak cip.
Petos čti Peťoš
Re: Humor :-)Jeden luchsusní.
Malý Dežo přijde do kuchyně, kde máma zrovna peče koláč, strčí obličej do mouky a říká:"Hele mami, já sem bílej!" Máma mu vrazí facku a říká:Běž se ukázat tátovi, ať vidí co tady vyvádíš!" Dežo přijde k tátovi a zase: Hele tati, já sem bílej!" Táta mu jí jednu flákne a pošle ho za dědou, ať se mu taky ukáže.Dežo přijde k dědovi": "Hele dědo, já sem bílej!" Děda ho přehne přes koleno a seřeže ho páskem a říká:To tě naučí, teď běž zpátky do kuchyně za maminkou." Přijde zpátky do kuchyně a máma se ptá:"Tak co, vzal jsi si z toho nějaké ponaučení?" Jo. Sem bílej sotva 5 minut a už vás nesnáším, vy černý huby!" Petos čti Peťoš
Re: Humor :-)Nejde to otevřít
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Humor :-)Jasan dojedu,ale na motce toho moc nedovezu.Leda v autě,ale to se kua zase neprojedu.
Co pije za odrůdy? Petos čti Peťoš