Ahoj

Keywords for this topic
ahoj

Ahoj

Postby Olaf » 12 Oct 2009, 23:24

Ahoj všem.
Jmenuju se Standa, ale kamarádi šermíři mě přezdívali Olaf. Letos v srpnu jsem zakoupil super stroj Kawasaki VN 1600 Clasic Vulkan. Je to má první těžká mašina v životě. Jeko asi spousta správných jednostopáků jsem začínal od pincka, pak ČZ 175, JAWA 250 panel a JAWA 350 634 - tu mi ale před lety ukradli a spálili na popel. Dlouho jsem nic nesedlal, až předloni na dovolené jsem si zapůjčil čopra a znovu to ve mě bouchlo. To moje tiché slintání a chvějící se pocit v hrudi, když kolem bublal těžkej stroj, mě dostal. Zas to ve mě zahořelo a splnil se mi sen letos v srpnu. Prostě mě to zas celýho dostalo :-: . A tak ji mám doma. Černá holka s chromem a tím správným zvukem.
Zatím se všichni mějte moc fajn, hodně šťastných kilometrů všem přeje
Olaf
Olaf

Users Information

Re: Ahoj

Postby Petos » 13 Oct 2009, 10:48

Nazdar Olafe. :-)-(-:
Petos čti Peťoš
Petos

Users Information

Postby Jakr » 13 Oct 2009, 11:16

Nazdar Olafe :D
Na to abychom ti mohli zpřístupnit "více" tady klik jsi to asi četl ;) ... nebo klikni na tu červenou lajnu "pravidel fora" tak se zaregistruj ;) když už jsi se tak vzorově představil :-:
Protože jedině po zaregistrování, kam uvedeš všechny potřebný serepatičky to lze ufachčit :-)-(-:
Jinak s mašinou dobrá volba :-:
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.

Image

Zdar jak sviňa! Jakr
Jakr

Users Information

Postby Mikeš » 13 Oct 2009, 16:07

Vitaj a přijmi pozdrav z Orlických hor. :-)-(-:
Mikeš
JEDU SRDCEM,JEDU NA KAWĚ.........
Mikeš

Users Information

Postby Anča » 13 Oct 2009, 17:31

Ahoj menovče. u:-) Anča
Zdar Anča
Anča

Users Information

Postby Berda » 13 Oct 2009, 19:05

Ať se ti tu líbí a přežiješ zimu ve zdraví. Zima u motorkářů, to sou teda nervy :=-(
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Berda

Users Information

Postby Heavyrider » 13 Oct 2009, 20:21

Olafe vítej
Heavyrider

Users Information

Čau Olafe

Postby Zelí » 14 Oct 2009, 19:42

to je dobře, že tu nejsem jedinej z Práglu. Pokud Ti nevadí zima a chtěl by jsi si ještě letos zalítat, dej vědět.

Zdraví Zelí :--)
Zelí

Users Information

Postby Píďa » 16 Oct 2009, 18:53

Tož vítej
KAWA a VW BROUK
Píďa

Users Information

Re: Čau Olafe

Postby Olaf » 17 Oct 2009, 13:48

Zelí wrote:to je dobře, že tu nejsem jedinej z Práglu. Pokud Ti nevadí zima a chtěl by jsi si ještě letos zalítat, dej vědět.

Zdraví Zelí :--)

čus parde - rád bych si ještě zalítal, ale jak to tak vypadá - bez sněhových řetězů to nepujde ::-/
spíš někde sednout na žejdlík :-)-(-:
Olaf

Users Information

Postby Admin » 17 Oct 2009, 14:09

Když píšete odpověď na nějaký příspěvek a "klikáte" na "citovat" piště svoji odpověď VŽDY NAD ten příspěvek na který reagujete.
nežádejte o pomoc telefonem, emailem ani sz, tuto činnost děláme ve volném čase
Pěkný den !
Admin

Users Information

Přihlášení do klubu

Postby Olaf » 24 Dec 2009, 17:52

Ahoj všem.
Již jsem se představil v minulém příspěvku a nyní bych byl rád, když zvážíte moji troufalost o vstupu do klubu VROC. Přihlášku jsem již dostal od Havyho a poslal Jakrovi. Sice s malým zpožděním než Zelí, ale po našem společném jednání mi ji nějakej trpaslík zašantročil a při prodělané chřipce jsem si fakt nemohl vzpomenout, za značné podpory nějakého němce, kam ji ten hajzlík uložil. Tak jsem ji konečně vyhrabal a na vánoční svátky ji poslal jak vánoční dáreček :lol:
Proto vás všechny chci požádat o zvážení, jestli mně i s mými trpaslíky bordeláři a němcem za krkem vezmete mezi sebe.
Díky a s přáním krásných svátků Vás všechny zdraví Olaf.
Olaf
Olaf

Users Information

Re: Přihlášení do klubu

Postby Džuzba » 25 Dec 2009, 21:01

Zaplatíš rundu a seš náš. :--) :--) :--) u:-) u:-) Vítej
Zdar Džuzba
Džuzba

Users Information

Postby Krleš » 25 Dec 2009, 23:22

to nebude problém doma , ale deprese , málo slunka . Tož Olafe take tě zdravim za rodno Hano :-:
Mara wrote:Ty furt děláš nebo chlastáš ty budeš mít doma asi nejakej problém :lol: :lol: :lol: a ty Olafe vítej

Džuzba wrote:Zaplatíš rundu a seš náš. :--) :--) :--) u:-) u:-) Vítej
jakmile řeknu krleš bereme to šturmem Jo Kawa je Kawa
Krleš

Users Information

Postby Anča » 28 Dec 2009, 10:41

Čau, Anča :-:
Zdar Anča
Anča

Users Information

Postby Píďa » 28 Dec 2009, 18:25

Vítej Píďa
KAWA a VW BROUK
Píďa

Users Information

Postby Zemi » 05 Jan 2010, 14:11

Zdravim,
jsem tu nový, tak napíšu pár slov. Je mi 22 a první motorku jsem měl asi v 15. Vždycky se mi líbil chooper a cruiser. Začínal jsem na Jawě 90 croos, což byl trochu historickej kousek, ale byla fajn. Pokračoval jsem MZ 150, pak MZ 250 a následovalo autpo. Takže jsem přestal motorkařit. Ale vloni začátkem léta jsem konečně pořídil stroj-VN 1500 classic. Léto bylo fajn na dvou klolech, ale jezdil jsem spíš sám. Párkrát jsem jel s kamarádama, ale to jsou silničkáři, takže to nebylo nic moc. Teď mám konečně trochu času, tak jsem si řekl, že objevím partu, se stejnym zájmem, se kterou bych mohl občas někam jet. Ještě bych dodal že jsem z Dubí který leží u Teplic 8-)
Zemi

Users Information