Keywords for this topic
ahoj
by Olaf » 12 Oct 2009, 23:24
Ahoj všem. Jmenuju se Standa, ale kamarádi šermíři mě přezdívali Olaf. Letos v srpnu jsem zakoupil super stroj Kawasaki VN 1600 Clasic Vulkan. Je to má první těžká mašina v životě. Jeko asi spousta správných jednostopáků jsem začínal od pincka, pak ČZ 175, JAWA 250 panel a JAWA 350 634 - tu mi ale před lety ukradli a spálili na popel. Dlouho jsem nic nesedlal, až předloni na dovolené jsem si zapůjčil čopra a znovu to ve mě bouchlo. To moje tiché slintání a chvějící se pocit v hrudi, když kolem bublal těžkej stroj, mě dostal. Zas to ve mě zahořelo a splnil se mi sen letos v srpnu. Prostě mě to zas celýho dostalo  . A tak ji mám doma. Černá holka s chromem a tím správným zvukem. Zatím se všichni mějte moc fajn, hodně šťastných kilometrů všem přeje Olaf
-

Olaf
-
Users Information
- Group: Registered users
 - Images: 6
- Blog: View Blog (0)
- jméno: Stanislav
- telefon: +420 607109595
- můj motocykl: Kawasaki VN 1600 Classic
-
by Anča » 13 Oct 2009, 17:31
Ahoj menovče.  Anča
Zdar Anča
-

Anča
-
Users Information
- jméno: Staňa
- telefon: +420 604207710
- můj motocykl: HD Electra Glide
-
by Olaf » 24 Dec 2009, 17:52
Ahoj všem. Již jsem se představil v minulém příspěvku a nyní bych byl rád, když zvážíte moji troufalost o vstupu do klubu VROC. Přihlášku jsem již dostal od Havyho a poslal Jakrovi. Sice s malým zpožděním než Zelí, ale po našem společném jednání mi ji nějakej trpaslík zašantročil a při prodělané chřipce jsem si fakt nemohl vzpomenout, za značné podpory nějakého němce, kam ji ten hajzlík uložil. Tak jsem ji konečně vyhrabal a na vánoční svátky ji poslal jak vánoční dáreček Proto vás všechny chci požádat o zvážení, jestli mně i s mými trpaslíky bordeláři a němcem za krkem vezmete mezi sebe. Díky a s přáním krásných svátků Vás všechny zdraví Olaf.
Olaf
-

Olaf
-
Users Information
 - Images: 6
- jméno: Stanislav
- telefon: +420 607109595
- můj motocykl: Kawasaki VN 1600 Classic
-
by Zemi » 05 Jan 2010, 14:11
Zdravim, jsem tu nový, tak napíšu pár slov. Je mi 22 a první motorku jsem měl asi v 15. Vždycky se mi líbil chooper a cruiser. Začínal jsem na Jawě 90 croos, což byl trochu historickej kousek, ale byla fajn. Pokračoval jsem MZ 150, pak MZ 250 a následovalo autpo. Takže jsem přestal motorkařit. Ale vloni začátkem léta jsem konečně pořídil stroj-VN 1500 classic. Léto bylo fajn na dvou klolech, ale jezdil jsem spíš sám. Párkrát jsem jel s kamarádama, ale to jsou silničkáři, takže to nebylo nic moc. Teď mám konečně trochu času, tak jsem si řekl, že objevím partu, se stejnym zájmem, se kterou bych mohl občas někam jet. Ještě bych dodal že jsem z Dubí který leží u Teplic 
-

Zemi
-
Users Information
 - Images: 10
- telefon: +420776810910
- můj motocykl: kawasaki VN 1500 classic
-
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC