Sice zatím nemám svého krásného Vulkána, ale to doufám příští rok změním.
Zamiloval jsem se do VN 1600 clasic tourer (nomad) a rád bych tady do roka napsal že už ho mám.
Ještě snad dodám k představení že je mě 37 a bydlím v Třebíči.
Maják
Keywords for this topic
maják
Previous topic • Next topic
16 posts
• Page 1 of 1
Re: MajákJo tak já se pokusím rozepsat. Foto
doplním. Moto v současné době nemám občas se na něčem projedu.Začal sem jezdit ve dvanácti Jawa 250 na hřišti sem jezdil kolečka a osmičky. Ta Jawa mě vydržela asi do devatenácti. Od té doby jsem toho moc nenajezdil. Mám pár kamarádů motorkářů tak mě občas nechají projet na svých kráskách, ale to jen proto že ví že z toho slintám blahem. Ve dvaceti sem naklusal do jedné prodejny a chtěl docela slaboučkou mašinu na leasing, pán mě vyprovodil se slovy že se na tom zabiju a kdo to bude splácet. Další koníček muzika, hrál jsem s kapelou, kluby festyvaly a taky motosrazy. Můj osobní dojem je že ty kapely na srazech zas tak moc lidi nezajímají. Co dál, strávil jsem nějaký čas v cizině, rozumím anglicky a snad bych se i domluvil, ale už bych to potřeboval oprášit. A samozřejmě se musím zmínit o rodině jednou šťastně rozvedený a na druhý pokus šťastně ženatý, tři krásné zdravé děti. Co víc si přát ...
Re: MajákTak vitaj Majáku. Držím palce a hlavně přeju šťastnej kup mašiny.
Hlavně v klidu......
Re: MajákZdar!
Jednoho z Třebíče tady už máme, že? Brzo v sedlech ps. nahres si do profilu xicht, ať víme s kým mluvíme
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Previous topic • Next topic
16 posts
• Page 1 of 1
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |