Nováček - host
Keywords for this topic
host, nováček
Previous topic • Next topic
17 posts
• Page 1 of 1
Nováček - hostAhoj, jmenuji se Pepek Hromada, jsem z Brna a je mě 58.
Po 35 letech jsem se nechal uvrtat synem na pořízení mašiny. Byl to Marauder VZ 800, ne že bych nechtěl ale po sednutí na mašinu po 35 letch mě to stáhlo celýho. S Marauderem jsem byl moc spokejený, ale nevyhoval mě posez (při jízdě nad 50 km, mě bolela kostrč - pr...). Po třech letech jsem přesedlal na VN 1500 - Nomad , koupil jsem ji v MTT Brno, je dovežená z Kanady r.v.2004 a jsm sní moc a moc spokojený. Je to majestátní křižník a po jedné sezoňe bych ji za nic neměnil. Asi 5 X jsem se krátce zučastnil akcí K1400, kde jsem se před léty setkal s některými členy - hosty vašeho klubu ( Kovou, Volšovečkama, Čertem, Vénou, Hora Chlapem a možná s dalšíma). Bylo to jen krátké setkání s příjemnýma motorkářema. Bude mě ctí když se budu setkávat s vámi. Jsem zaměstnán jako technik bezpečnosti a požární ochrany, tak pokud bude potřebovat někdo z vás pomoc,radu nebo odkaz tak rád pomůžu. Ještě malá poznámka, na PC mě to moc nejde, ale učím se. Přeji všem členům a hostům krátkou zimu, hodně zdraví a hodně pohodičky. Pepek námořník
Re: Nováček - hostPepku, vítej. Doufám, že se ti tu bude líbit a po přečkání zimy se někde proskočíme.
![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Nováček - hostZa rodno' hano' Tě take vico
![]() jakmile řeknu krleš bereme to šturmem Jo Kawa je Kawa
Re: Nováček - hostDyk my už se známe
Pepo, za tu dobu co jsme se neviděli... jdeme cestou klubu, ale to jsi si už jistě přečetl a některý lidi co jsi jmenoval tady už nenajdeš Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Nováček - hostTak zase jsem v informačním septiku.
Jakr tam hlásá 31,................., v roce 2009 bylo Pepkovi 58, on snad mládne?? Ale naopak,,, jako pes, co rok lidksých tak sedm psích? ?????? A v mezičase vymetá Lídla ve Vídni Ale jelikož jsem pověstný chaotik v tematech, jedná se vůbec o Pepka Námořníka???????????????,
Re: Nováček - hostVšetko najlepšie a nech je Florián s tebou
![]() Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Re: Nováček - hostAž se Pepek ozve, tak mu taky vinšuji, vše nej a hej. Zdraví a spokojnost. Dnes už snad i ten stálý důchod,,????
to my mladí si o tom jen můžeme nechat zdát. Ta silná generace vietnamců, ukrošů a cigošů nas asi neuživí.
Previous topic • Next topic
17 posts
• Page 1 of 1
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |