Novej přírůstek do Vaší bandy

Keywords for this topic
novej, takže, jsem, přírůstek, bandy, vaší, tady, díky, asi, ještě

Novej přírůstek do Vaší bandy

Postby Zelí » 13 Oct 2009, 18:35

Zdravim všechny příznivce jednostopých vozidel "s motorem",

Jsem Honza Zelenka, pro kámoše Zelí :--). Moje motozkušnosti začaly od 13ti let, kdy jsem poprvé (nelegálně) osedlal Jawu 50 Pařez. Následovaly novější modely (mustang) a větší kubatury (MZ150) až jsem skončil u Jawy 639, se kterou jsem vydržel až do r.1999. Pak následovala odmlka (práce, budování hnízda a výroba dětí). Před dvěma lety jsem se zase díky bohu vzpamatoval a sehnal Intrudera VS1400. Ten je momentálně v rozkladu po bouračce (alepoň ne z mé viny) a díky shánění náhradních dílů jsem se dostal i na tyto stránky a seznámil se s Jakrem. Naštěstí jsem si díly nenechal poslat poštou a přijel si je vyzvednout osobně, takže když jsem uviděl na vlastní bulvy VN1600, srdce mi začlo neobvykle bubnovat. Začal jsem po těchto strojích pátrat a úplně mě dostal VN2000. Byla to jasná volba, nešlo z toho utéct :mrgreen: . Takže mě tady borci a borkyně máte a jen tak se mě nezbavíte. Sice už je zima a voslyzlo jak v ruskym filmu, ale doufám, že se ještě letos svezu.
Tak zatim ahoj, všechny zdraví Zelí :--) .
Zelí

Users Information

Re: Novej přírůstek do Vaší bandy

Postby Heavyrider » 13 Oct 2009, 20:52

vítej Zelí
Heavyrider

Users Information

Postby Delaney » 16 Oct 2009, 11:51

Ahoj Zelí :-: :-)-(-:
Opatrujte se ...
Delaney

Users Information

Postby Píďa » 16 Oct 2009, 18:51

Vítej
KAWA a VW BROUK
Píďa

Users Information

Žádost o vstup do klubu VROC

Postby Zelí » 23 Oct 2009, 19:39

Všechny srdečně zdravim chlapy a dámy,

sleduju konverzace Vašeho klubu už delší dobu a musím říct, že jste fajn parta. Považoval bych si za čest mezi Vás zapadnout a občas něco podniknout. Chápu že je to asi dost brzo (10 dnů od registrace, takže možná skoro drzost), ale fajn normální lidi se v dnešní době těžko hledaj :-)-(-: . Vim, že to určitě nepůjde hned (hned se ani pes nevys...) a budete si mě chtít napřed oťukat, jestli nejsem nějakej exot :-/) . S tím samozřejmě počítám.
Jinak žiju s fajn ženskou, která nezkazí žádnou srandu a je hned všude středem pozornosti. Je to prostě živel a občas za mě taky zasedne, abych ji vyvez. Prosim tedy o Vaše vyjádření a sdělení podmínek.

Všem Díky Zelí :mrgreen:
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Zelí

Users Information

Re: Žádost o vstup do klubu VROC

Postby Heavyrider » 23 Oct 2009, 20:03

Poslal jsem ti mail zbytek dořešíme.
Heavyrider

Users Information

Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC