Nový člen
Keywords for this topic
nový, člen, asi, slet, jsem, tam
Previous topic • Next topic
10 posts
• Page 1 of 1
Nový členVšetkým členom VULCAN RIDERS zdar.
Chcem byť Vaším novým členom takže niečo o mne, Volám sa Vlado Lališ mám 49 rokov som ženatý mám dve deti, vlastne dve dcéry. Bývam v Bratislave. Moja prvá moto bola v roku 1978 Jawa 500 OHC Šnek. Potom som prešieľ cez Norton ES2, Matchless G80 ku Kawasaki vn 800 - 1996 neskôr aj vn 2000 - 2009. Mať tak teraz toho nortona a Matchlessa ...... No nič sa nedá robiť teraz patrím ku vulkánu. Roče na motorke najazdím cca 20 000km posledná sezona bola dobrá - 25 000km. Obdivujem staršie anglické a nemecké motorky, jazdím hodne sám, ale nerobim žiadne rozdiely medzi morkármi, rád sa povozím aj s jogurtami(kelímkami) ak prispôsobia tempo možnostiam mojej motorky. Okrem motoriek môj čas výpĺňa potápanie, som inštruktorom potápania a samozrejme kamoši a PIVO. Mám rád muziku typu Led Zeppelin, Deep Purple, Blac Sabbath skrátka muziku pre dôchodcov. Všetci ma volajú Zvieratko alebo, Zviera. Hlavne potápači a motorkári ma podľa mena ani nepoznajú na meno niekedy ani nereagujem. V máji sa chcem prísť predstaviť aj osobne na III slet Vulkan Riders, takže viac až tam pri pive. Ešte pre prezidenta. Prepáč to moje logo čo bolo v profile to je naozaj moje logo mám ho aj na nádrži aj na potápačských veciach a čo sa týka nejakých schémičiek na Led svetlá - budem na tom pracovať. Tak dovidrenia.
Re: Nový členTož vítaj kolego. Profi potápění jsem dělal asi 17 let. (něco i v Bratislavském přístavu)
![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Nový členZdar Zvíře
Myslím, že nebudu sám, kdo ti bude závidět tu skladbu mašin co jsi jezdil Každopadně vitej a třeba se potkáme i dříve jak na sletu ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Nový členČUS chlape tož za hano tě take vico
![]() jakmile řeknu krleš bereme to šturmem Jo Kawa je Kawa
Previous topic • Next topic
10 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |