Letos jsem si koupil Kawasaki Vulkan 800 je z roku 1996.Myslím že jsem neprohloupil,jezdí parádně a je pohodlná.Najezdil jsem na ní od srpna asi 2000 km a bez problémů.
Tak se zatím všichni mějte Poly(Kikom)
Ps.Poly už je obsazený
nový motorkář Kikom
Keywords for this topic
kikom, motorkář, nový
Previous topic • Next topic
20 posts
• Page 1 of 1
nový motorkář KikomZdravím všechny
Letos jsem si koupil Kawasaki Vulkan 800 je z roku 1996.Myslím že jsem neprohloupil,jezdí parádně a je pohodlná.Najezdil jsem na ní od srpna asi 2000 km a bez problémů. Tak se zatím všichni mějte Poly(Kikom) Ps.Poly už je obsazený
Re: nový motorkář KikomOmlouvám se za fotku ale už to řeším nejde mi zmenšit,asi jsem moc prostorově výrazný
Re: nový motorkář KikomVítej a ať se ti tu líbí!
Na úpravu fotky zkus tenhle prográmek, je jednoduchej a maká http://www.starnetcz.com/mirek/upravafoto.rar Neboj, nestahneš si žádnýho vira, je to z mojí firemní stránky ![]()
Re: nový motorkář KikomZdar a vítej
. A nezoufej, že je Poly obsazen. Co třeba "Polda"? Zauvažuj ![]() Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: nový motorkář KikomVitaj. Bol som rýchlejší
![]() Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Re: nový motorkář KikomAkurát ti vůbec není vidět do tváře
...ale doutník to je hezkej
Carpe diem.
![]()
Re: nový motorkář KikomPošli mi nějakou fotku s ksichtem na email
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: nový motorkář KikomTak jsem to změnil.A už mi to nedalo takovou práci.
naučil jsem se,naučil jsem se,naučil jsem se
Re: nový motorkář Kikom
Previous topic • Next topic
20 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |