Keywords for this topic
anténa, představení
by Antena » 18 Jan 2012, 02:52
Ahojte Priatelia ma volaju antena lebo na copry vyzeram ako antena kedze som pomerne chudy. Okrem motoriek ma chytil aj paragliding ci lezenie ferat kedze alpy tu mame naskok. A prave tie alpy za rohom mi nedali spavat a vzdy ked som sa tam motal autom raxalp etc tak mi vrtalo v hlave ake by to bolo tulat sa po tak nadhernej krajine na motorke. Potom som zhliadol kultovy easy rider a bolo vymalovane. Ja viem zrejme niesom typicky coprak a vsetcia vravia ze som mal kupit cestovne enduro. Lenze prava motorka vyzera a znie ako vulcan a nie ako nejaky moderny vysavac. A neh si kto chce co chce hovori ja budem cestovat na vulkane a nie na nejakom hitech elektronikou prepchatom stroji a ked sa pokazi tak si to clovek nemoze opravit na mieste. A to ani nehovorim o tom ako sa na to lepia samicky  nestiham ich z toho davat dole. Toto leto chcem verdon vo francuzku. problem je trochu tych 1400km ale prvych 800 planujem zobrat motovlakom co ide z viedne do svajciarska za 40e co neni zle.na bajku som verdon zjazdil 2x z tipturom a odvtedy snivam ze to prejdem aj na motorke lebo ruku na srdce na bajku sa 70% maka a fuci a 30% kocha. a ja sa chcem kochat 100% a o tom je predsa coper ;D trochu ma trapi ze nefunguje tachometer(praskla pruzinka a novy je za 300e  ale skusim tonejak zlepit u hodinara) a tiez som to kupil z vylagrovanymi vyfukmi co strasne ramusia (takze ma nepustia do rakuska bez pokuty)a co je horsie prejavilo sa to zrejme na spotrebe lebo 90 km a pol nadrze v cudu. objednal som vance & hines lebo maju uzasny nadherny bublavy zvuk. lenze som sa obabral a objednal nespravny model co ma vyfuky z oboch stran pre A-B vulcany. A tak mi tu vyfuky lezia a mozem objednavat druhe. Btw kto ma zaujem dajte vediet mozno vas potesia ak mate seriu A-B prestala fungovat smerovka lebo povodny majitel tam dal customi co odpadli a zrkadielka su tiez custom a nadherne len sa za jazdy same otacaju a nedrzia polohu co je brutal nebezpecne. aj kabel k svetlu sa urval takze ide len dialkove. no proste na motorke bude kopa roboty ale to je super lebo co moze bit lepsi pocit ako tesit sa z kazdej howadinky na motorke co vam prejde vlastnymi rukami a motorku tak clovek lepsie spozna a vie sa o nu lepsie starat. Ale som sa zase az moc rozkecal a nebudem vam to tu spamovat velkohubymi vylevmi zaciatocnika. Som strasne vdacny jakrovy ze mi umoznil pristup na forum. Na a na co sa strasne tesim je jazda z vulkancami ak raz budem mat tu cest. ta fotka na vasom vebe je uzasna a strasne rad by som sa s vami niekedy zviezol. Tak raz pri nejakej jazde ;D
-

Antena
-
Users Information
- Group: Registered users
 - Images: 1
- Blog: View Blog (0)
- jméno: Ladislav
- telefon: +421915987266
- můj motocykl: Kawasaki VN 1500 Classic D2 1997
-
-
by Ben » 18 Jan 2012, 06:11
Zdar Anténo Dej do jara všechno do hromady (uvidíš jak umí bejt zima krátká ) a hezky přišupajdi za náma ... dáme  ....pak poznáš, že bez nás to nejde...dáš přihlášku...a budeš s náma i jezdit  .... TAK SEM TI TO NAPLÁNOVAL  a teďkononc už je to jen a jen na tobě.
Carpe diem. 
-

Ben
-
Users Information
 - Images: 1
- jméno: Jan
- telefon: +420 773671717
- můj motocykl: Kawasaki VN 1500 Vulcan
-
-
by Zelí » 18 Jan 2012, 08:14
Ahoj chalane, držim palce, aby jsi to dal dohromady min. do květnového sletu VROC, těšim se na setkání 
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
-

Zelí
-
Users Information
- jméno: Honza
- telefon: +420.........
- můj motocykl: Kawasaki VN 2000 Classic, Suzuki VS 1400 Intruder
-
-
- Představení