Představení Anténa

Keywords for this topic
anténa, představení

Představení Anténa

Postby Antena » 18 Jan 2012, 02:52

Ahojte

Priatelia ma volaju antena lebo na copry vyzeram ako antena kedze som pomerne chudy. ;o)))
Okrem motoriek ma chytil aj paragliding ci lezenie ferat kedze alpy tu mame naskok. A prave tie alpy za rohom mi nedali spavat a vzdy ked som sa tam motal autom raxalp etc tak mi vrtalo v hlave ake by to bolo tulat sa po tak nadhernej krajine na motorke.
Potom som zhliadol kultovy easy rider a bolo vymalovane. Ja viem zrejme niesom typicky coprak a vsetcia vravia ze som mal kupit cestovne enduro. Lenze prava motorka vyzera a znie ako vulcan a nie ako nejaky moderny vysavac. A neh si kto chce co chce hovori ja budem cestovat na vulkane a nie na nejakom hitech elektronikou prepchatom stroji a ked sa pokazi tak si to clovek nemoze opravit na mieste.
A to ani nehovorim o tom ako sa na to lepia samicky :lol: nestiham ich z toho davat dole.
Toto leto chcem verdon vo francuzku. problem je trochu tych 1400km ale prvych 800 planujem zobrat motovlakom co ide z viedne do svajciarska za 40e co neni zle.na bajku som verdon zjazdil 2x z tipturom a odvtedy snivam ze to prejdem aj na motorke lebo ruku na srdce na bajku sa 70% maka a fuci a 30% kocha. a ja sa chcem kochat 100% a o tom je predsa coper ;D trochu ma trapi ze nefunguje tachometer(praskla pruzinka a novy je za 300e :roll: ale skusim tonejak zlepit u hodinara) a tiez som to kupil z vylagrovanymi vyfukmi co strasne ramusia (takze ma nepustia do rakuska bez pokuty)a co je horsie prejavilo sa to zrejme na spotrebe lebo 90 km a pol nadrze v cudu. objednal som vance & hines lebo maju uzasny nadherny bublavy zvuk.
lenze som sa obabral a objednal nespravny model co ma vyfuky z oboch stran pre A-B vulcany. A tak mi tu vyfuky lezia a mozem objednavat druhe. Btw kto ma zaujem dajte vediet mozno vas potesia ak mate seriu A-B
prestala fungovat smerovka lebo povodny majitel tam dal customi co odpadli a zrkadielka su tiez custom a nadherne len sa za jazdy same otacaju a nedrzia polohu co je brutal nebezpecne. aj kabel k svetlu sa urval takze ide len dialkove. no proste na motorke bude kopa roboty ale to je super lebo co moze bit lepsi pocit ako tesit sa z kazdej howadinky na motorke co vam prejde vlastnymi rukami a motorku tak clovek lepsie spozna a vie sa o nu lepsie starat.
Ale som sa zase az moc rozkecal a nebudem vam to tu spamovat velkohubymi vylevmi zaciatocnika.
Som strasne vdacny jakrovy ze mi umoznil pristup na forum.
Na a na co sa strasne tesim je jazda z vulkancami ak raz budem mat tu cest. ta fotka na vasom vebe je uzasna a strasne rad by som sa s vami niekedy zviezol.

Tak raz pri nejakej jazde ;D
Antena

Users Information

Re: Představení Anténa

Postby Čeman » 18 Jan 2012, 03:56

Ahoj Antena,moc pěkně píšeš o to proč má motorka znít jako vulkán :-: pod to se můžu jen podepsat. Tak at se Ti tady líbí a hlavně at se potkáme osobně na některé naší akci. Ze Slovenska k nám jezdí pár kluků pravidelně a je s nima fakt sranda :-)-(-: :-)-(-:
Čeman

Users Information

Postby Madu » 18 Jan 2012, 05:51

Čau Anteno, nejen kluci ze slovenska, ale i my občas zavítáme k vám. sice ne tak v hojnem počtu, ale jo.
Tak at se ti tu libi a vitej!! :-:
Hlavně v klidu......
Madu

Users Information

Postby Ben » 18 Jan 2012, 06:11

Zdar Anténo
Dej do jara všechno do hromady (uvidíš jak umí bejt zima krátká ) a hezky přišupajdi
za náma ... dáme u:-) ....pak poznáš, že bez nás to nejde...dáš přihlášku...a budeš
s náma i jezdit ;u)) ....
TAK SEM TI TO NAPLÁNOVAL :mrgreen: a teďkononc už je to jen a jen na tobě.
Carpe diem.
Image
Ben

Users Information

Postby Gabčí » 18 Jan 2012, 07:32

Vítej ;o)))
Gabčí

Users Information

Postby Olaf » 18 Jan 2012, 08:11

Zdravín :-:
Olaf
Olaf

Users Information

Postby Dudley » 18 Jan 2012, 08:14

Zdar Anténo, jak už psali kluci, dej motorku dokupy ať můžeš přifrčet za námi a poznáš nás. Zatím ti přeju, aby se ti tady líbilo :-)-(-:
Dudley

Users Information

Postby Zelí » 18 Jan 2012, 08:14

Ahoj chalane,
držim palce, aby jsi to dal dohromady min. do květnového sletu VROC, těšim se na setkání :-)-(-:
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Zelí

Users Information

Postby Delaney » 18 Jan 2012, 09:21

Vítej :-:
Opatrujte se ...
Delaney

Users Information

Postby Jakr » 18 Jan 2012, 09:25

Zdar Lado! brzo navi iooi

proc antena? ty budeš vyšší jak Ben a Alkoholix, co?
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.

Image

Zdar jak sviňa! Jakr
Jakr

Users Information

Postby Vilik » 18 Jan 2012, 10:58

Tak vítej, teď už to je jak to má být ;) a brzy v sedle ! :-:
Vilik

Users Information

Postby Džuzba » 18 Jan 2012, 15:26

Vitaj a těším se ;j) Džuzba
Zdar Džuzba
Džuzba

Users Information

Postby Fery » 18 Jan 2012, 15:58

Zdravím Anténo,
taky jsem nejdřív holdoval paraglidingu, teda motorovýmu a teď jsem pochopil, že praví muži sedlají Vulcány.....těším se na pokec. :-)-(-:
Motorka vozí duši, auto jenom tělo......
Fery

Users Information

Postby HighTower » 18 Jan 2012, 19:07

Ahoj Anteno.
Jestli má Jakr čuch, tak bude konečně třetí do mariáše, se kterým si uvidíme do očí i bez podstavců..... :-/) :-/) :-/) :-)-(-:
HighTower

Users Information

Postby Antena » 18 Jan 2012, 21:46

Wow dikes za fakt super privitanie. ;j) vyzera ze ste fakt super parta. pivo mam rad a hlavne budwar aj ked u mna je to tak ze dam jedno a uz som vesely :-)-(-: ale zase aspom ma to nezrujnuje. takze fakt sa na vas tesim. tu v bratislave som nasiel na fore este jedneho vulkanca nick zviera tak za nim skocim a skusim nieco vykoumat.
Antena

Users Information

Postby Poly » 19 Jan 2012, 08:34

Dodatočne ťa zdravím Antena. :-)-(-: v lete máme plánované Slovensko, tak sa snáď stretneme, ale ani sem do ČR to nemáš ďaleko :-:
Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Poly

Users Information

Postby Majky » 19 Jan 2012, 09:39

Tož vítaj Anténo ! Jak pojedeš do Čech, stav se aji na Moravě iooi
Máš to z Blavy kósek :D
Nikdo není dokonalý
Majky

Users Information

Postby Patejl » 19 Jan 2012, 13:39

Ahoj Anténo,
nejen v Alpách jsou krásné cesty, dej se někdy na sever a přijeď ke mě do LM a já ti je ukážu :-:
"Chovej se jako blbec a nepřítel tě nebude brát vážne" Guy du Bas-Tyra
Patejl

Users Information

Postby Antena » 19 Jan 2012, 23:27

no uz aby bolo slnko a fajn cesty urco vas prideme kuknut. sice zme to pocasie nezvladali a jazdili zme na pezinsku babu aj teraz v zime. ale z kamosom zme pred 3 mesiacmi zbadali ultra lacne letenky na grand canariu za 40e a tak zajtra vecer letime. ideme len na veekend aby nebolo treba dovolenku. Planujeme tam pozicat motorky vychadza to na 80e na veekend. Dokonca idu pozicat aj vulcany :D koniec koncov ten ostrov je cely vulkanicky. Ale ako som vravel zme trochu uleteny a cela cesta bude v style easy rider cize spat budeme v zavesnych sietkach niekde na palmach pri plazi. No sam som zvedavy ci v noci nebude 15 stupnov moc zima. Mrsknem sem nejake video ked sa vratime.
Antena

Users Information

Postby Ben » 20 Jan 2012, 07:17

Video jedině pokud tam bude Vulcan ;u)) .....doufám, že si nepůjčíte skůtry :mrgreen: když máte
takovou super možnost jezdit na Kawinkách :-:
Carpe diem.
Image
Ben

Users Information

Next