Představení Drobec
Keywords for this topic
drobec, představení
Previous topic • Next topic
20 posts
• Page 1 of 1
Představení DrobecZdravím všetkých,
volám sa Peter, ale kamoši ma volajú drobec (asi preto že mám 153kg :-) ). Žijem na Slovensku v mestečku pri Dunaji. Dvom kolesám a vôni benzínu holdujem asi od svojich 12 rokov, keď som sa učil jazdiť na Jave 05. Vtedy sa to všetko začalo a odvtedy som sa vždy motal okolo motoriek a hlavne stále sníval vždy po krajšom , lepšom väčšom stroji . V 17-tich som mal Jawu 250 to bol malý zázrak a zároveň aj moja posledná vlastná motorka . V priebehu ostatných rokov som však nezanevrel na stroje a skoro každú sezónu som na niečom jazdil, buď na požičanom na krátko alebo som sa staral niekomu o stroj , ale nikdy som neprestal snívať o vlastnom . Počas tých rokov som vyskúšal mnoho strojov od endúr cez jogurty až po chopre . Najdlhšie som jazdil 650 Drag Star , potom 1600 Wild Star. Cca pred 7 rokmi som šiel kamarátovi pomôcť kúpiť moto bola to KAWASAKI VN 1500 meanstrik a odvtedy mojím favoritom boli Kawi. A hlavne VN 1500 classic . V tom čase sme riešili rodinu bývanie atď. To asi poznáte a sny išli bokom. Minulý rok som dovŕšil 40 rokov a vtedy sa to stalo. Moja manželka s kamarátmi mi pripravili prekvapenie, na aké by som ani nepomyslel. Splnili mi môj sen, dostal som vytúženú motorku KAWASAKI VN 1600 NOMAD. Nevedel som sa ani ozvať od prekvapenia. Po toľkých rokoch vlastný stroj bolo to neuveriteľné. Ráno po oslave som sa išiel presvedčiť , či to nebol len sen. Bola tam :-). Odvtedy som na nej najazdil krásnych 5500 km a dúfam, že ich bude ešte omnoho viac, však už je moja . Na Slovensku je týchto strojov málo a tak som rád, že som našiel Váš club a som poctený, že môžem byť jedným z Vás. Prajem všetkým veľa šťastných kilometrov.
Re: Představení DrobecZdar a vítej, tvuj příběh je tak trochu pohádkovej, dostat mašinu k narozeninám musí bejt fajn
Tak se u nás rozkoukej a bude fajn, když se někdy přijedeš podívat na naší akci.
Re: Představení DrobecAhoj Drobec,
vítej u nás a gratuluji k tvému stroji. K tomu, aby si byl jedním z nás stačí málo. Nejdřív si nahrej avatar a zbytek se při troše snahy dozvíš ![]() Hlavně v klidu......
Re: Představení DrobecNějak se nám posiluje slovenské křídlo
Vítej ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Představení DrobecAhoj a přijeď se někdy ukázat na nějakou akci
![]() Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: Představení DrobecČUS
zdravím Tě a jak píše Madu. Nahrát avatar at víme s kým tancujem a pak už je to jen na tobě.
Re: Představení DrobecVítám tě chlape, koukám, že jsme na tom skoro stejně ( já už 150 kg opouštím
"Chovej se jako blbec a nepřítel tě nebude brát vážne" Guy du Bas-Tyra
Re: Představení Drobecparada ;D ja sa motam po BA a okolo ale hned jak vyleze slniecko tak ta rad pridem pozriet do 100 km sa ta zima da vydrzat. Je super vediet ze sa tu mnozime. niekde okolo ba sa tu tusim mota aj zvieratko ale netusim lebo mi to neukazuje profily. mohli by zme vybehnut na pezinsku babu napr.
![]()
Previous topic • Next topic
20 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |