P.S.: Ještě chci poděkovat adminovi za pomoc s registrací, nějak mě to sem nechtělo pustit, ale už je to O.K.
Díky moc.
Představení Fery
Keywords for this topic
fery, představení Představení FeryAhoj, jmenuju se Franta, je mi 40 let a jsem od Poličky, okr. Svitavy. Nick mám Fery. Jezdím s Vulcanem 1500 Nomad Tourer z 99 roku. Jsem začátečník, ještě začátkem prázdnin jsem jezdil na MZ 251 a pak se díky jednomu příbuznýmu dostal k pořádný mašině. Splácím a splácím, zatím mám asi 15 procent
P.S.: Ještě chci poděkovat adminovi za pomoc s registrací, nějak mě to sem nechtělo pustit, ale už je to O.K. Díky moc.
Re: Představení FeryOmlouvám se s tím ksichtem to nebylo jen tak. Nějak mi to tu stávkuje.
![]() Motorka vozí duši, auto jenom tělo......
Re: Představení FeryNakonec se ti to ale povedlo
![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Představení FeryAhoj, hlavně si nepleť Kawu s padákem.
![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Představení FeryAhoj. A vitaj.
Ten žlutý padák DOKTOR je mi nějaký povědomí. Že by od Zdenka A.? Hlavně v klidu......
Re: Představení FeryVidíš, že se poznáme i podĺe padáků
![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Představení FeryMadu: Máš pravdu, je to dar teda byl, od Zdenka A., to bylo v dobách, kdy jsme zakládali klub s názvem Flajklub Vysočina. (Flajkub jako slovní hříčka Flyklub, to nedokázali anglicky mluvící piloti pochopit.) Tehdy jsem dělal kronikáře, byl jsem zakládajícím členem, můj návrh na klubový znak vyhrál a měli jsme nášivky, bylo nás asi kolem 30, atd.....Vyšvihli jsme se vysoko, pořádali jsme Mistrovství ČR, pokusy o rekord do Guinessovy knihy rekordů, srazy..... Pak přišla pitomá náhoda a zbytečná smrt kamarádky a celý klub ztratil dech a sílu a vše šlo do kopru. Pokusy o vzkříšení klubu už šly naplano. Jen mě těší, že jsme tehdy nasadili všem ostatním laťku hodně vysoko a že jsem u toho mohl být.
Všem ostatním: Moc děkuju za přivítání, zatím se nesměle rozkoukávám Koukám, že jsem toho zase napsal moc....no jsem prej hodně ukecanej....Tak díky a ahoj Motorka vozí duši, auto jenom tělo......
Re: Představení FeryTak to se budeme znát. Váš klub jsem znal a chytal od Zdenka trochu moudra. Zakládal jsem v Prostějově Paramotor club, byl jsem dlouho předsedou a holkou pro všechno. Pak jsem skončil s lítáním. Klub byl u ledu, ale kluci ho znovu oživili a myslím docela dobře jedou. Mistrovství ČR a různé slety jsme dělali taky, tak to jsme se určitě viděli.
Na tu smrt vaší kamarádky si vzpomínám. Vím, že to šlo pak u vás taky nějak k ledu Tak teď doufám, že zase na mašinách. Máme to k sobě docela blízko. Tento víkend chceme vyrazit na jednodenní vyjížďku, možná směrem k tobě. Tak se když tak můžem scuknout.
Hlavně v klidu......
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |