představení Habby
Keywords for this topic
představení, habby, vulcan, jsem
Previous topic • Next topic
11 posts
• Page 1 of 1
představení HabbyZdravím z Brna všechny v jedné stopě ! Před týdnem jsem se zaregistroval a díky taťkovi už i přihlásil a tak nezbývá než se představit :
- Jmenuji se Aleš , všichni mi říkají Habby - 37 let, ženatý ( ale s podporou - manželka jezdí taky ) - k motorkám mne přived táta,když mi bylo 8 a od té doby mne to drží, i když jsem měl delší přestávku - jezdím pro radost, jezdím kdy můžu - když se s někým na cestách potkám,je mi jedno jestli má HD,enduro,nebo silnici, proti autům jsme všichni na jedný lodi ! - na motorce nejančím, nemám potřebu si nic dokazovat a kamarády ctím Posledních pár let sedlám Kawu VN 800 classic,prošla za tu dobu pár úpravami (ať už více,či méně zdařilými) a až na pár drobností si nemůžu stěžovat. Výkon vzhledem k účelu v pohodě,váha zanedbatelná . . . Je sice pravda,že na větší dálky už by to chtělo něco většího,vybavenějšího na cesty ( 1500 tourer je v hledáčku delší dobu ) ale zatím mne nic nenutí se 800-ky zbavovat. Teď něco osobního - mám rád dobrý víno,kvalitní doutník,pohodovou zábavu. Prodávám kola ve svym malym krámku v Brně a do toho rybařím. Vzhledem k tomu,že sedlám Vulcan a navíc zde mezi Vámi mám pár kamarádů, rád bych se k Vám přidal. jen samé šťastné návraty . . . Habby
Re: představení HabbyNazdar Brňáko
Nebuj nejak to zvládněm ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Previous topic • Next topic
11 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |