Představení Kavenka
Keywords for this topic
kavenka, představení
Previous topic • Next topic
16 posts
• Page 1 of 1
Představení KavenkaTak som pridal nejake foto, ktore som nasiel v pracovnom PC. Ak Vas mozem poprosit, ze by ste sa popýtali známych na to koleso a okuliare.Ak som nevyplnil nejake informacie, tak to len nevedomostou. Ak su potrebne dodatocne udaje prosim poradte kde ich vyplnit. Dakujem vopred
Re: Problém s riadenímAhoj Kavenko,
stačí když se představíš..od kud jseš, jak si přišel k motorkám, prostě něco o sobě abychom věděli s kým máme tu čest jinak tě tu vítám... ![]()
Re: Problém s riadenímTak od začiatku :
narodil som sa ako obycajne dieta bez prilby a okuliarov na hlave, ale zato kluce od motorky som mal v ruke...:-) Cele moje meno je Stevo Pataky, mam 29 rokov, pracujem ako nakupca v hlinikarskej firme pri Leviciach. K moto som sa dostal ako 15 rocny ked som za 2 000Sk kupil 3 nepojazdne Jawy (21,05,05). Dali sa nejak dokopy. Na tom sa dalo jazdit tak maximalne po vinici.Tak som to popredaval. Po par rokoch brat kupil CZ 175 a zacalo sa jazdit na vacsej ale znova len na viniciach. Pred 3 rokmi druhy brat investoval uz do vaznej masiny a to VN 800,1995. A to ma dostalo. Tak som coto nasetril a kupil rovnaku masinu avsak ako pisem nepochodil som velmi dobre. Jazdit sa da, avsak brzdit je viac ako nebezpecne, kedze mam koleso bohvie z čoho a brzda mi chyta asi na 1/3. Tak sa mi troska skomplikoval zivot. Avšak verim, ze sa najde dobra dusa, ktora ma z toho dostane a umozni mi uzivat si jazdu plnymi duskami. Fu az sa mi ruky zapotili idem, na ![]()
Re: Představení KavenkaTak ťa tu kámo po takom peknom predstavení vítam a držím prsty aby ti to dobre dopadlo.
![]() Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Re: Představení KavenkaTak tě tady vítám
tady je jedna 9tistovka a pak od 15tistovek po dvoulitry, tak nevím, nevím, zda se nejde někdo kdo má brejle na osmistovku v "šupleti"......každopádně Jakr by vědět mohl...vydrž až se vrátí z dovči..... A nechceš jí spíš poslat do světa a koupit jinou (samo že Kawu ) ???Carpe diem.
![]()
Previous topic • Next topic
16 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |