Představení Postman
Keywords for this topic
představení, patejl, postman Re: Představení PatejlZdravím Patejla takto na večer.
Musím předem přiznat, že jsem zde zaregistrován a vklučen do debaty teprve několik středoevropských vteřin. Hlavní co mě k tomu vedlo, byla prezentace a představení se Patejl-a. jsem podobně jako on, (ale teď nevím vlastně ke komu to píši, jetli k "tobě osobně" nebo do "veřejné četby"?? vracím nit hovoru....) milovník a popíječ červeného vína a kuřák dýmek a dobrých tabáčků. V nouzi i cigaret. Tak tedy budu používat přímou řeč k Patejlovi. Nemůžu se pochlubit, jako ty a myslím i jako většina kovaných bikerů, žádným ryzím životem motorkáře, nemohu vyjmenovávat stroje a kubatury za celý svůj krátký a mladý život (44), neměl jsem krom rozhrkanyho biciklu nikdy motorku, protože jak s oblibou tvrdím a děsně s tím štvu svou spolubydlící, pocházím z chudé rodiny a na takové buržoazní výstřelky u nás nikdy nebyly rozpočty. Na to jsem si musel na sešlá mladá kolena uškudlit sám. Safra tady potřád vedle okna probíhá nějaký vlastní život těch pohyblivých smajlíků. Trochu mě to znervozňuje, ale nějak se s tím poperu. Musím. Abych navodil a vrátil se k tematu. Sice jak jsem předeslal, k bikerismu jsem nebyl veden, ale měl jsem to stále v krvi a čekal na tu životní šanci. Letos na jaře jsem se k tomu rozhoupl jak tarzan na liáně a koupil zde všemi tolik oblíbený Vulkán 1600. laplo mě to tak za žábra, že se divím, že jsem tolik let promarnil a život zpackal. Toto jsem přesně chtěl, to je ono, co mi doktor z psychiatrice celý ty roky předepisoval k spokojenému, vyváženému a harmonickému životu. Asi jsem ten předpis nikdy nemohl přečíst a chodil jen pro Acylpiryn. Patejle, klidně mi napiš nějaké další životní pochody, myslím, že si máme co povědět, hlavně to víno a kuřba dýmek. Mám kamaráda, co dýmky vyrábí, a dost skvostný. dokonce jsem byl několikrát v Olomouci na kouření dýmky a doutníku na čas. Žádný přebory, jen tak na společenském kouření a sešlosti. Jo takdy s nomohu pochlubit tolika sňatky a potomky. tedy vztahů v životě jsem vztáhl několik, ale potomka neusmolil ani jednoho. Nevadí, jiní to za mě doženou. Mám jen spolubydlící, 158, tedy ne od policie, ale měří tolik v cm, tak jí s oblibou říkám moje malá policajtka. děsně ráda mi zahřívá ledviny. Liduška se jmenuje, je hodná, někdy, dobře vaří, někdy, ...................... Koukám, že se z toho tady mi stala próza bez konce. To by asi chtělo ku další komunikaci nějaké komunikační podměty. tak podmětuj, dej o sobě vědět. Vidím že je dost hodin, zítra jdeme obhospodařit hrob. budou dušičky. Tak se zatím rozloučím a budu se těšit na další komunikaci. S kýmkoli. Rád komunikuji. Dobrou noc. Postman (ale dopisy nenosím)
Představení PostmanPostmane, přehodil jsem ti to od Patejla do samostatného tématu. A vítej.
![]()
Re: Představení PostmanAhoj Postmane,
mile mě tvůj příspěvek potěšil, jsem tady na fóru jen o pár sekund dýl jako ty a už jsem našel spřízněnou mot-dýmkařskou duši. Na vínko tady bude asi více adeptů . Krátce k mé minulosti. I já jsem z "proletářské" rodiny a na motorky jsem si musel sám vydělat na brigádách a nebo později v zaměstnání. Motorka byla vždy lacinější než auto a to mě jako kluka nelákalo. Touha po motorce mě nepřešla ani po letech a i když podnikám už roky, nikdy se na ni finance nenašly . Moc jsem toho letos nenajezdil, ale každá jízda byla svátek. Znám Slovensko velmi dobře, ale ze sedla máši je to jiný prožitek. Teď mě čekají další příjemné problémy a tím je vyšperkování. Brouzdám po netu a přemýšlím co a jak. Do jara daleko, peněženka prázdná a tak můžu v klidu kombinovat. To že jsi rovnou koupil Kawu 1600, tak tomu říkám odvaha. Zvláště, když jsi předtím mášu neměl. Je to macek s obrovským krouťákem a chce to citlivou ruku. Ale to už asi víš. K těm dýmkám tolik. Mám jich kolem 40, většinou koupeny z druhé ruky na Aukru. Lepší repasovaná Petersonka, jako nové BPK .Co se týče vína, tak nejraději mám Rulandské modré, dobrá je i Frankovka modrá z Tibavy. Jinak každému tvrdím, že alkohol nesnáším a nepiju ( což je pravda, protože víno je mléko starců ).Asi tuším, kterého pipemarkra máš na mysli , že by pan Hodula? Podněty? Já mám Vulkána kompletně holého jak vyjel z fabriky. Sem tam nějaký ten škrábaneček a přední světlomet z Hondy VTX 1800 , ten musí pryč. Chystám se na padáky , brašny a štít. S tím mám největší problém. Narazil jsem na americkou vychytávku http://www.corbin.com/kawasaki/kv16trimtab.shtml a silně mě zaujala. Netradiční vzhled, ale ta funkčnost. Rád si přečtu názory zkušenějších co oni na to. Napiš jak máš vybavenou mášu a co hodláš změnit přes zimu.Jinak tě vítám taky na tomto fóru a doufám, že se poznáme osobně na nějakém srazu. "Chovej se jako blbec a nepřítel tě nebude brát vážne" Guy du Bas-Tyra
Re: Představení PostmanNo Postmane, vítej. Vono to tady každýho tak nějak na začátku chytlo a udělal ten první krok, že se odhodlal koupit tu svoji. No a pak už je vetšinou všechno jinak a následná totální změna priorit. Co se ti dříve zdálo drahý a zbytečný, tak najednou to je všechno jinak a prostě to musíš mít.
PS Vidíš , já třeba nikdy netušil, že může existovat " repasovaná dýmka " ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Představení PostmanPostmane vítej !
Jinak se ztotožňuji a potvrzuji to co napsal Berda. Všechno máš ve svých rukou. ![]()
Re: Představení PostmanJo existují, jsou na to odborníci. Posílám link na jednoho takového http://aukro.cz/jesper-og-denmark-i1853912086.html těch dýmek tam má víc
"Chovej se jako blbec a nepřítel tě nebude brát vážne" Guy du Bas-Tyra
Re: Představení PostmanNooo hoši, hezky jste se rozepsali
to: Postman - zdarec a nahraj si prosím AVATAR (svůj ksicht jako všichni )Každopádně je fajn hoši, že jste se jaksepatří uvedli a tak je to správné a tak to má být.Teď se vám změní život, vím co říkám, protože jsem to měl vlastně dost podobný a věřte, že min. polovina lidí tady taktéž nemá motorkářskou minulost jako známe z TV....ale v srdci to měl každý nějak zaklíčený a bylo jen otázkou času kdy se to vydralo na povrch a skončilo to koupí první vlastní motorky......já to naštěstí zvládnul rychleji a už mě to pravděpodobně nikdy nepustí A jak píše Berda....leckterá v podstatě nepodstatná jako dřív tak pro ženskou sotva najde ![]() Carpe diem.
![]()
Re: Představení PostmanI já tě zdravím, ale tu fotečku si sem dej, ať vidíme s kým máme tu čest
![]()
Re: Představení Postman
Děkuji a s pozdravem Postman
Re: Představení PostmanNa ofic strankách máš vše vybereš typ a rok a už je slintáš nad doplňky.Jsou tam i ceny prostě vše.
http://www.corbin.com/kawasaki/vmenu.shtml ![]()
Re: Představení PostmanZdar a vitaj. Dufam že sa budeme mať možnosť stretnúť aj osobne, nielen na internete.
![]() Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |