Takže jsem rád, že jsem se dostal sem mezi správný chlapi a těším se na viděnou a nashle v sedle!
P.S. Avatar si brzo nahraju, nějak nemůžu najít fotku, na který vypadám alespoň trochu jako člověk

Představení po přihlášení Dudley
Keywords for this topic
dudley, přihlášení, představení
Previous topic • Next topic
17 posts
• Page 1 of 1
Představení po přihlášení DudleyZdar všem! Jmenuju se Mirek, bydlím v malém městečku poblíž Prahy, jmenuje se to tady Hostivice. Letos jsem si po dlouhý době škudlení zakoupil 1500 Classic Tourera. Je to nádhernej a silnej stroj, ale musím po pravdě říct, že jsem se s ním musel pár set kilometrů zžívat, je to trošku brutálnější stroj, sice těžce na pohodu, ale ta síla mě vážně zprvu dost zaskočila
Takže jsem rád, že jsem se dostal sem mezi správný chlapi a těším se na viděnou a nashle v sedle! P.S. Avatar si brzo nahraju, nějak nemůžu najít fotku, na který vypadám alespoň trochu jako člověk ![]()
Re: Představení po přihlášení DudleyVítej
a dávejbacha ...mašina to je opravdu pořádná a teďka už začíná bejt pomalu nebezpečno - listí, oslizlo, menší přilnavost gum ! Tak ať se nám v Zátoce ve zdraví představíš ![]() Carpe diem.
![]()
Re: Představení po přihlášení DudleyVítej mezi námi, dobrá volba stroje, zapomeň na představování v zátoce, možná tak stroje, John totiž nezná ani lokální Zeměpis a přitom bydlí na dědině což je k tobě do hostivic jestli myslíš ty na západ od prahy otázka minut, tak koukej dát echo jak si na tom s časem je nás tu spousta z šestky tak zajdem na pivo a je to.
![]()
Re: Představení po přihlášení Dudley Jo, tak ze Zátoky jsem byl skutečně trochu vykulenej, fakt nevím, co si pod tím představit. Jasně, ty Hostivice, ve kterejch trávím spoustu času jsou na západ od Prahy. Dát někde pivko není vůbec špatnej nápad, já osobně každej pátek sedím v hospůdce Na Hrázi, což je v části Prahy, v Sobíně. Tak kdyby se tam třeba někomu chtělo vyrazit, sedáváme hned u stolu pod pípou a dáváme si jedno za druhým.Díky za uvítání
Re: Představení po přihlášení DudleyVítej v naší bandě. Rovnou napiš, kdy máš příští tejden čas. Zajdem na pár zrzavejch na Šárku
, ať Tě neženem po prvé až ke Švejkovi do Vysočan ![]() Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: Představení po přihlášení DudleyNo zrovna příští tejden je to se mnou dost špatný, to můžu jenom v pondělí, úterý, středu, čtvrtek, pátek a sobotu. V neděli si dávám oddych.
Myslíš do Šárky do tý rohový knajpy? [quote="Zelí"] Vítej v naší bandě. Rovnou napiš, kdy máš příští tejden čas. Zajdem na pár zrzavejch na Šárku , ať Tě neženem po prvé až ke Švejkovi do Vysočan [/quote]
Re: Představení po přihlášení Dudleytak pro upřesněnou
Slet Vulkánů ve SLUNEČNÍ ZÁTOCE je tradiční záležitost pořádaná našinci pro našince...snad jsem ti to napsal srozumitelně Jo a co se týče citování přízpěvků - tak svůj text piš nad ten co cituješ, NÉ POD NĚJ ! - má to svůj důvod - proberem u pivka
Carpe diem.
![]()
Re: Představení po přihlášení DudleyVítám tě.
Jak píšeš /…… Takže jsem rád, že jsem se dostal sem mezi správný chlapi ..../ tak tomu můžeš věřit na 100% ! ![]()
Re: Představení po přihlášení DudleyKdepak ne že by Na růžku nebylo dobře své sem si tam taky opil ale chodíme o 50 níže Restaurace u Džbánu
Takže bud ve střehu dáme včas echo.
Previous topic • Next topic
17 posts
• Page 1 of 1
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |