Vitaj 
Představení Tamča
Keywords for this topic
tamča, představení Re: Představení TamčaParáda
taky už bylo na čase, Ben tady začal sám pusnout ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Představení TamčaToto trvalo
Tak ať se ti tu líbí a teď už mi doufám nebudeš funět za krkem ![]() Carpe diem.
![]()
Re: Představení TamčaPokud budeš dělat v DD praktickou lékařku, tak se hlásím jako první paciet.
![]() Kolik výjezdů, tolik příjezdů.
Re: Představení TamčaZdarec Tamčo, netrpělivě tě očekávám, víš, že dodržuji heslo - alkohol pouze z rukou lékaře...
Re: Představení TamčaNo konečně. Na zkoušku(y) držím všechny palce (i u nohou).
![]()
Re: Představení TamčaI já se připojuji ke všem, vítej mezi námi..už taky bylo na čase...
Re: Představení TamčaNechcete negdo z Vulcanierů tady kolegu Hondu, teda Honzu nominovat na hosta???
Bez Kawy toho víc asi neuvidí, ale aspoň by nám zmodral Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Představení TamčaTož kurňa vitaj aj za nás důchodce,aspoň nebudu mušet pořád vo něco prosit Ilonku,poslední dobou ňák porád remcá.
![]() Káča=Kawa
Re: Představení TamčaTy voe, já myslel, že ti u Gabči došly zelený pastelky, jak si dával těm králíkům.....
Hele Honzo. Vy jste sice šedivý, až do černa, ale uvidíme v Zátoce, po ránu, kolik ti jich zběhne k zelenejm ksichtíkům....
Similar topics
Return to VULCAN RIDERS CZECH REPUBLIC Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |