Zdravim všechny pohodový motorkáře VROC.Byl bych moc rád,kdyby jste mě vzali mezi sebe!Kamarádi mi říkaj PAT.Na motorkách jsem začal jezdit od malička,nejprve jsem jezdil s bráchou na babetě,pak už sám na Stadionovi pokračoval na mustangovi dále známý německý Simson pak již naše Jawa 175 nasledovala Jawa 350 no a pak již Yamaha 600XJ diverzion a nyní jezdím na FZS 600 Fazer.Vím neni to žádný Chopper,spíš cestovně silniční motorka,ale plánuju změnu,jen musim ještě trošku našetřit a pak rychle prodat tu svojí motorku.Nejsem žádnej střelec spíš pohodář a myslim,že vám to může potvrdit i Tatka Honza

od Krušnohorců se kterými jezdim již pár let.Jen loni jsem moc nejezdil,protože jsem byl nepřetržitě v práci,jako řidič kamionu.Jinak bych se určitě zůčastnil nějakých vašich akcii

.S některými z vás jsem se mohl vidět jedině na poslednim Krušnohorském srazu u Honzy v Novém Městě u Jáchymova nebo na Mikulašském setkání tamtéž spojenou s výletem do Německa na trhy a do aquaparku.Už se moc těšim na novou sezonu a doufám,že bude plná nových zážitku společně svámi z VROC a jejich přáteli! Zdraví vas PAT.