Žádost o přijetí

Keywords for this topic
žádost, přijetí, jinak, máš, rád, pak, vás, nás, moc, jsem, ještě, tady, pokud

Žádost o přijetí

Postby Pat » 06 Jan 2010, 20:19

Zdravim všechny pohodový motorkáře VROC.Byl bych moc rád,kdyby jste mě vzali mezi sebe!Kamarádi mi říkaj PAT.Na motorkách jsem začal jezdit od malička,nejprve jsem jezdil s bráchou na babetě,pak už sám na Stadionovi pokračoval na mustangovi dále známý německý Simson pak již naše Jawa 175 nasledovala Jawa 350 no a pak již Yamaha 600XJ diverzion a nyní jezdím na FZS 600 Fazer.Vím neni to žádný Chopper,spíš cestovně silniční motorka,ale plánuju změnu,jen musim ještě trošku našetřit a pak rychle prodat tu svojí motorku.Nejsem žádnej střelec spíš pohodář a myslim,že vám to může potvrdit i Tatka Honza :-: od Krušnohorců se kterými jezdim již pár let.Jen loni jsem moc nejezdil,protože jsem byl nepřetržitě v práci,jako řidič kamionu.Jinak bych se určitě zůčastnil nějakých vašich akcii :-)-(-: .S některými z vás jsem se mohl vidět jedině na poslednim Krušnohorském srazu u Honzy v Novém Městě u Jáchymova nebo na Mikulašském setkání tamtéž spojenou s výletem do Německa na trhy a do aquaparku.Už se moc těšim na novou sezonu a doufám,že bude plná nových zážitku společně svámi z VROC a jejich přáteli! Zdraví vas PAT.
Pat

Users Information

Re: Žádost o přijetí

Postby Jakr » 06 Jan 2010, 20:49

Buď vítán příteli... postup už znáš a pokud né čti tady ve foru, popř. se ptej na co je třeba :-:
Motorku máš šikovnou, ale Vulcán je Vulcán :D

4389 4467 4447
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.

Image

Zdar jak sviňa! Jakr
Jakr

Users Information

Re: Žádost o přijetí

Postby Čeman » 07 Jan 2010, 10:42

At se Ti u nás jezdí na pohodu :-:
Čeman

Users Information