Good bye friends
Keywords for this topic
jsem, friends, good, bye
Previous topic • Next topic
12 posts
• Page 1 of 1
Good bye friendsVazeni pratele.
Myslim, ze je na case abych se s vasim VROC forum oficielne rozloucil. V prve rade myslim, ze jsem stejne byl mizerny clen s velmi malou navstevnosti a v druhe rade jsem prestal byt vlastnikem Kawa Nomad, jelikoz mi manzelka nedovoli drzet dve motorky najednou. V duchu sve "historicke tradice", ze zadna motorka se mnou nevydrzi vice jako 2 roky, tak jsem casne z jara zakoupil 2007 BMW 1200GS a prodal Kawu. Tu GS jsem uz hrozne davno chtel ale nikdy jsem si to v hlave nemohl obhajit abych platil 40% vice za BMW nez za podobnou motorku Japonske produkce (napr. VStrom 1000). No nicmene jsem dostal dobry deal a uz mam na ni od jara najeto pres 12000 km, nejdelsi byla cesta do Moab, Utah odkud posilam nekolik snimku. Takze diky za trpelivost kterou jste se mnou meli a preji prijemne leto. Luma
Re: Good bye friendsHodně šťastných kilometrů a kdyby jsi se vrátil ke Kawě, víš kde nás najdeš
Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: Good bye friendsMěj se Lumo hezky. Já jsem také neodolal nutkání, a koupil jsem si BMW 1100 GS (díky zlomené noze se na ní zatím chodím jen dívat), Ovšem Kawa zůstáva
A zůstane. ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Good bye friendsLoučit se nemusíš
Hlavně suchou stopu a občas pošli nějakou fotku ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Good bye friendsMoc pěkná Lumo
. Ještě nedávno jsem vlastnil Hondu Varadero a musim uznat, že enduro má něco do sebe a zvláště v Kanadě. Tak ať Ti slouží a přeju hodně km bez nehod ![]() Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Previous topic • Next topic
12 posts
• Page 1 of 1