Domi a to je na holku za jednu sezonu málo
To je spíš na gratulaci
Mraky z těch "drsnejch už tři roky motorkářů" se kterejma se občas potkáváš, potřebujou na ty kiláky sezony dvě
Takže fakticky gratulace

Konec motosezony 2009
Keywords for this topic
konec, motosezony, jsem
Previous topic • Next topic
9 posts
• Page 1 of 1
Re: Konec motosezony 2009 Domi a to je na holku za jednu sezonu málo To je spíš na gratulaci Mraky z těch "drsnejch už tři roky motorkářů" se kterejma se občas potkáváš, potřebujou na ty kiláky sezony dvě Takže fakticky gratulace ![]()
Re: Konec motosezony 2009To né klucí
Motorce - tedy takové jako máme my a jedno jaká kubatura tak taková mašina tě bez problémů přežije 100pro ![]() Ten odkaz už nemám, ale když si třeba v práci z nudy negdo dáte tu snahu, tak negde v americe - je to na internetu, je nafocená a okomentovaná oprava Kawy VN 1500 Nomad po 150.000 mílích - tzn. skoro 250.000 kiláků ![]() naprosto bez problémů a nakonec tak jak ji borci rozdělali, tak ji i složili, bo ničemu nic nebylo a jen pístní kroužky dali nový, .... bo proč né, že Prostě to chce si motku udržovat a starat se o ní, nenechat věci dojít až se musí prostě vyměnit za nové Držím všem palce ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Konec motosezony 2009Volšinko s kilometrama tu házet nemůžu i když srazů pár i s ořem bylo ale mam pocit že s koncem sezóny jsem byl asi rychlejší protože díky momentálnímu pracovnímu vytížení a předpovědi počasí nevěřím že bych se letos ještě jako řidič do sedla a na silnici podíval
Re: Konec motosezony 2009To já jsem tu hůl už zlomil a poprvdě mimo Alpy a pár menších akcí to letos nebylo nic moc
ale to se dalo čekat Zdar Džuzba
Re: Konec motosezony 2009Není to konec sezóny 2009, zde ve Slovinsku, počasí je v pořádku a jezdím každý den s mým Vulcan.
Tento rok jsem udělal 30000 km Es ist noch nicht Ende der Saison 2009, hier in Slowenien ist schönes Wetter und ich fahre jeden Tag mit meinem Vulcan. Dieses Jahr habe ich 30.000 km gemacht tuto neděli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Konec motosezony 2009Brávo Božo
.... to ty na Vulcánovi i spíš Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Konec motosezony 2009Hej Božo
Arsch lecken. Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Konec motosezony 2009Božo
So ist das besser . Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Previous topic • Next topic
9 posts
• Page 1 of 1
Similar topicsWho is onlineUsers browsing this forum: Google and 1 guest |