Konečně jsou holky doma
Keywords for this topic
doma, holky, jsou, konečně
Previous topic • Next topic
12 posts
• Page 1 of 1
Re: Konečně jsou holky domaNo jedna v Hradci a jedna v Praze :-)
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Konečně jsou holky domaNo Kawa do lázní, BMW jsem neměl jak dostat domů. Jak se nožka začala trochu hýbat, tak jsem stádečko sehnal dohromady. Jsou tam od včerejška. Na Kawě jsem dal 220 Km na BMW cca 650 Km, je lehčí tak si troufám
( Na Kawě jsem jel poprvé včera ) Jenže to mám od doktorů zakázaný, ale kdo by to vydržel. ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Konečně jsou holky domaNení nad to mít rodinku pohromadě
tak opatrně, když porušuješ zákaz od doktorů. Jo bmw by slušelo maskování např. "východní fronta", nebo tak něco k tomu nepromoku. Tak úspěšnou rekonvalescenci Peťo ![]() Opatrujte se ...
Re: Konečně jsou holky domaJde o to Berdo, zda se mají navzájem rády ..... a ty kterou máš radši ?
Ale jinak - "ať ti to jezdí " ![]()
Re: Konečně jsou holky domaJarus, jsou to dva různý světy. Kawa je hold Kawa. Ale BMW je cesta lesem a šotolinou a všude tam kam s Kawou bych neměl srdce jet. A tak je to hlavně spíš kam a s kým. Možná, aby nedošlo k omylu. Jestli s vámi, nebo sám, a kde to neznám. Na Km to nepochybně vyhraje Kawa.
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Konečně jsou holky domaBerdo já vím - to bylo jen malé popíchnutí. Já pořád zápasím "s těma různejma světama ", nechci upřednostňovat jedno vůči druhému. Někdy se mi to nedaří. Ovšem motorka v má sezoně vždy přednost ...... no musím dodat, že okolí to dost divně snáší.
Previous topic • Next topic
12 posts
• Page 1 of 1
Similar topics