Keywords for this topic
setkání, jsem, ještě, vulcan, moje, heavyriderem, zelím, bigbenjohnem, riders, asi
by Dudley » 11 Nov 2010, 10:28
Zdar všem! Včera jsem se setkal poprvé s pár členy Vulcan Riders, konkrétně se Zelím, BigBenJohnem a Tamčou a s Heavyriderem. Musím sám za sebe říct, že jsou to všichni fajn pohodáři, docela jsme poklábosili, pár  se nám taky podařilo zalomit. Poptal jsem se na pár věcí co mě kolem klubu zajímalo a kluci ochotně povídali. Byl to, alespoň pro mě večer strávenej s fajn pohodovejma lidma a těším se, že se spolu setkáme zase a třeba ve větším počtu. Takže ještě jednou díky a doufám, že mě mezi sebe jednou vezmete Dudley
-

Dudley
-
Users Information
- Group: Registered users
- Blog: View Blog (0)
- jméno: Mirek
- telefon: +420.........
- můj motocykl: Kawasaki VN 1500 Classic Tourer Fi
-
by Zelí » 11 Nov 2010, 13:52
Určitě další škopek  uděláme ještě před Mikulášem jako breafing. Asi dáme Švejka ve Vysočanech, ať se mouhou lépe dostavit i ostatní. Též budeš Dudley očekáván, rádi Tě uvidíme a dáme včas vědět  . Dudley wrote:Zdar všem! Včera jsem se setkal poprvé s pár členy Vulcan Riders, konkrétně se Zelím, BigBenJohnem a Tamčou a s Heavyriderem. Musím sám za sebe říct, že jsou to všichni fajn pohodáři, docela jsme poklábosili, pár  se nám taky podařilo zalomit. Poptal jsem se na pár věcí co mě kolem klubu zajímalo a kluci ochotně povídali. Byl to, alespoň pro mě večer strávenej s fajn pohodovejma lidma a těším se, že se spolu setkáme zase a třeba ve větším počtu. Takže ještě jednou díky a doufám, že mě mezi sebe jednou vezmete Dudley
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
-

Zelí
-
Users Information
- Group: Registered users
- Blog: View Blog (0)
- jméno: Honza
- telefon: +420.........
- můj motocykl: Kawasaki VN 2000 Classic, Suzuki VS 1400 Intruder
-
Return to Vzkazy