Moje setkání s BigBenJohnem, Zelím a Heavyriderem

Keywords for this topic
setkání, jsem, ještě, vulcan, moje, heavyriderem, zelím, bigbenjohnem, riders, asi

Moje setkání s BigBenJohnem, Zelím a Heavyriderem

Postby Dudley » 11 Nov 2010, 10:28

Zdar všem! Včera jsem se setkal poprvé s pár členy Vulcan Riders, konkrétně se Zelím, BigBenJohnem a Tamčou a s Heavyriderem. Musím sám za sebe říct, že jsou to všichni fajn pohodáři, docela jsme poklábosili, pár u:-) se nám taky podařilo zalomit. Poptal jsem se na pár věcí co mě kolem klubu zajímalo a kluci ochotně povídali. Byl to, alespoň pro mě večer strávenej s fajn pohodovejma lidma a těším se, že se spolu setkáme zase a třeba ve větším počtu.
Takže ještě jednou díky a doufám, že mě mezi sebe jednou vezmete iooi
Dudley
Dudley

Users Information

Re: Moje setkání s BigBenJohnem, Zelím a Heavyriderem

Postby Ben » 11 Nov 2010, 11:19

Jo, jo....bylo fajně ;j)
Příště se snad podaří zajít i těm ostatním :-)-(-: , bo žízeň je pořád velká a čím víc nás do hospody dojde,
tím pravděpodobněji jí přeperem ;u)) u:-) u:-) u:-) u:-) u:-)
Carpe diem.
Image
Ben

Users Information

Postby Zelí » 11 Nov 2010, 13:52

Určitě další škopek u:-) uděláme ještě před Mikulášem jako breafing. Asi dáme Švejka ve Vysočanech, ať se mouhou lépe dostavit i ostatní. Též budeš Dudley očekáván, rádi Tě uvidíme a dáme včas vědět ;;o)) .

Dudley wrote:Zdar všem! Včera jsem se setkal poprvé s pár členy Vulcan Riders, konkrétně se Zelím, BigBenJohnem a Tamčou a s Heavyriderem. Musím sám za sebe říct, že jsou to všichni fajn pohodáři, docela jsme poklábosili, pár u:-) se nám taky podařilo zalomit. Poptal jsem se na pár věcí co mě kolem klubu zajímalo a kluci ochotně povídali. Byl to, alespoň pro mě večer strávenej s fajn pohodovejma lidma a těším se, že se spolu setkáme zase a třeba ve větším počtu.
Takže ještě jednou díky a doufám, že mě mezi sebe jednou vezmete iooi
Dudley
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Zelí

Users Information

Postby Majky » 03 Dec 2010, 17:30

Zdarec Pražáci, až budete zase něco páchat, hoďte mě aspoň echo na SZ. Taky vás rád poznám iooi . Su v Praze pečené vařené a pivko já taky rád, tuze rád :P . Dikas.
Nikdo není dokonalý
Majky

Users Information