Nožka vycenila zoubky a skončil jsem ve špitále s hlubokou žilní trombózou

Nožka zlobí
Keywords for this topic
zlobí, nožka Nožka zlobíNožka vycenila zoubky a skončil jsem ve špitále s hlubokou žilní trombózou ![]()
Re: Nožka zlobíPotěš prdel
![]() Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: Nožka zlobí nič moč čo ?Drž se a nepřeháněj to s těma lahváčema ![]() Carpe diem.
![]()
Re: Nožka zlobíRaději se uzdraf, bo na té betli pojedeš do Belgie 14dní
![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Nožka zlobíBerdo, Berdo... Takhle jsem přesně skončil já před rokem po tý bouračce. Bude to jistě v pohodě, budeš si píchat heparinový injekce, brát rok prášky, chodit pravidelně na odběry krve kvuli srážlivosti... Nezávidím Ti to, jak říkám, sám sem si tím prošel. Ale drž se!
![]()
Re: Nožka zlobíBerdo, přeju hodně zdraví a co nejdřív v sedle (ne v tom v nemocnici)
![]() Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: Nožka zlobíKdyž si vzpomenu,jakej to byl fofr v tom Slovinsku,když sis to udělal,ani se nechce věřit ,jak dlouho trvá než se z toho dostaneš. Tak držím palce ,Hanča říkala,že ta hloubková tromboza není žádná sranda,takže hlavně vopatrně.
Re: Nožka zlobíBerdo držím pěsti, dej se nám brzy do pořádku a nezlob sestřičky....
Re: Nožka zlobíDíky za podporu. Lahváč byla jen dekorace. Jinak jsem byl bez internetu, což je doufám již za mnou. No byla naděje, že mně dneska pustěj, ale nevyšlo to. Tak snad v pondělí. Neb prý léky nějako nezabrali. Takže mi zvýšili dávky. Vono to nakonec nějak dopadne.
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Nožka zlobíKamošu, cítím s Tebou a přeji rychlé uzdravení.
Ty Alpské serpentýny jsem si užíval i za Tebe. ![]() Kolik výjezdů, tolik příjezdů.
Re: Nožka zlobíKdyž se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Nožka zlobíTak je to tady každej den, navíc pod okny stavební stroje. Dělaj i v sobotu.
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Nožka zlobíBerdo, brzy se uzdrav a neproháněj moc sestřičky, víš, že už máš leta...
![]()