CHLAPÁKU
JSI ZAS O ROK STARŠÍ NA TĚLE, ÁÁÁÁLE SNAD TI BUDE ÚTĚCHOU,
ŽE S NÁMA MŮŽEŠ A BUDEŠ ZASEJC MLÁDNOUT NA DUŠI
KAMARÁDE
tak ti přeju všechno nej, nej, nej....a k narozkám máš ode mě našité barvy jak se sluší a patří

Pro DELANEYho
Keywords for this topic
delaneyho, pro Pro DELANEYhoTÁÁÁÁÁK....A JE TO TADY ZAS
CHLAPÁKU JSI ZAS O ROK STARŠÍ NA TĚLE, ÁÁÁÁLE SNAD TI BUDE ÚTĚCHOU, ŽE S NÁMA MŮŽEŠ A BUDEŠ ZASEJC MLÁDNOUT NA DUŠI KAMARÁDE tak ti přeju všechno nej, nej, nej....a k narozkám máš ode mě našité barvy jak se sluší a patří ![]()
Re: Pro DELANEYhoNazdáááár chlape!!!
Přeju vše nejlepší a dnes si dám i na Tvoje zdraví!! ![]() Hlavně v klidu......
Re: Pro DELANEYhoVšechno nejlepší k 20tinám
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Pro DELANEYhoKamarádi ze severní moravy Ti přejí vše nejlepší k Tvým narozeninám.
Dnes pijem se Šárkou na Tvé zdraví. ![]() Kolik výjezdů, tolik příjezdů.
Re: Pro DELANEYhoI já se připojuji k velké gratulaci. Přeji zdraví, pohodu, lásku, čas na motorku a ať ti stojí ( myslím tím to lešení)
![]() Zdar Džuzba
Re: Pro DELANEYhoVšetko najlepšie k narodeninám, nech ti pivo chutí aj naďalej, nech ti po záťahu nikdy nieje zle, samozrejme veľa ZDRAVIA, dostatok financií na všetky akcie ktoré sú pred nami
![]() Nézáleží na tom kam cestuješ, ale ským.
Re: Pro DELANEYhoVšechno nej Peťo
Mimochodem, v pátek jsem viděl, že už máš připravenej stroj vulgarita, tak to ma byt Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: Pro DELANEYhoKamaráde též přeji věe nej doufám že sis ten dnešek užil a brzo to jistě oslavíme i společnými silami.
Re: Pro DELANEYhoTak to jsme se v pátek minuli. Byl jsem to jen uhradit, páč v tom sajrajtu by psa nevyhnal
Díky za přání
Opatrujte se ...
Re: Pro DELANEYhoajajajaj....doplňuju Tamču k řadě gratulantů
dostal jsem pokáráno, že jsem jí vynechal ![]() Carpe diem.
![]()
Re: Pro DELANEYhoTak ještě dodatečně, ale přece - vše NEJ Peťo k narozkám a hlavně porád kolama dolu
![]() Olaf
Similar topics