a nepadaj tomu blinkry 
Pro Honzu_C
Keywords for this topic
honzu, pro Re: Pro Honzu_CTaky Ti přeji od srdce, přestože Šárce vnucuješ Péťu.
Ať Ti to jezdí. ![]() Kolik výjezdů, tolik příjezdů.
Re: Pro Honzu_CMrkni do kalendářa
. Ty asi taky potřebuješ školeníčko, viď?
Hlavně v klidu......
Re: Pro Honzu_CNa todle nebudu reagovat,až se uvidíme,tak Ti Madu dovolím,mně ožrat.
Káča=Kawa
Re: Pro Honzu_CKucííí, já vám moc děkuji za přání. A páč jsem byl Zelím nominován do Liblína, tak to tam asi budete mít těžký
![]()
Re: Pro Honzu_C ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Pro Honzu_CDíky, díky,díky..... Hele Honzo, nejseš v nějakým tajným fanklubu Hondy, vzhledem k Tvým nevyčerpatelným ilustracím????!!!!
![]()
Re: Pro Honzu_C.... a to nevíš, že uvnitř toho skafandu jsem osobně
![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Pro Honzu_CJelikož jsem tu pár dníů nebyl, dodatečně všechno nej Hansi
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: Pro Honzu_CJeště jednou všem moc dík za přání.
To Jakr: já si to myslel, jen jsem si jaksi nedovolil....... To víš, úcta ke stáří a hodnosti....
Re: Pro Honzu_CVzhledem k tomu, že jsme se dnes vrátili z motodovolený ze Slovače, Ti kamaráde Honďáku přeju dodatečně všechno nej
a pořádně to zapijeme
Re: Pro Honzu_CTak ať ti ta strunovka nebo co to vlastně je
jezdí jak má, startuje a zároveň ať po konečně uskutečněnémstartu nic neodpadává jako onehdá v garáži VŠECIČKO NEJLEPČOVATĚJŠÍ ![]() Carpe diem.
![]()
Similar topicsWho is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |