Mrzlo a klouzalo to suprově

Re: Ranní pozdrav.
Keywords for this topic
pozdrav, ranní Re: Ranní pozdrav.Včera pršelo a místní smetáci jezdili a solili, ale večer jsem pochopil.
Mrzlo a klouzalo to suprově ![]()
Re: Ranní pozdrav.jj souhlas v rádiu jsem to poslouchal a vypadá to že měla půlka prahy včera v práci vánoční večírek tak nejdou dnes makat vůbec nebo až později, mě to čeká až dnes tak
jinak motorku bych projel taky ale asi budem muset ještě chvíli vydržať
Re: Ranní pozdrav.Dobré ráno soudruzi
Venuku kykyrys a mínus 12st.C, tak jdu makat na dílnu, tam je teplo ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
![]() Zdar jak sviňa! Jakr
Re: Ranní pozdrav.Jo tady v Poděbradech už to začíná ,od půl deváté sněží a na to u nás nejsme zviklí,ta Ladovská zima sedí ,to zase budou silničáři zaskočený
![]()
Re: Ranní pozdrav.Dobry poleně , v noci to začlo a furt to jede.
AnčaZdar Anča
Re: Ranní pozdrav.U muzea zatim dobrý už jsem tudy dnes párkrát jel, silničáři v praze solí jak blázni chvilku nám tu ten sních nenechají ale otázkou je jak dlouho jim to vydrží
Re: Ranní pozdrav.Kurna konečně. Kupte si pořádný auto a dojedte na návštěvu
![]() Jste vítání A vemte si pluh. Nebo lopatu Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Ranní pozdrav.A jentak to neskončí - došlo varování od meteorologů, že to bude ještě dost hustý.
Olaf Olaf
Re: Ranní pozdravAhoj vsichni Krusnohorsti kamaradi ,bikeri a bikerky .Je zimni cas,cas kdy vsichni nebo vetsina ladime,zkraslujeme,premyslime nad necim novym a co ja vim co jeste.Jen tak cucim na ty hromady snehu a sedim doma v garazi zedreny z toho odhazovani snehu abych vyjel do prace nebo na nakup a divam se na tu moji lasku.Popadl mne takovy nejaky smutek tak jsem si rikal,že vas aspon pozdravim a popreji trochu Tslunicka a brzky zacatek moto sezony....Tatko,Mamko kvetaku a vsichni pekny vikend preji a na brzkou videnou....Prema
Premak Valkyrie
Re: Ranní pozdravTaky jsme si užili sněhu... 15 kiláků v hlubokým sněhu okolo Chvojnice, ze Senorad až do Kralic
Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
Re: Ranní pozdravNa fotkách tě nikde nevidím
To si stáhl s internetu ne ?? Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Ranní pozdrav![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
Re: Ranní pozdravPanove, nemuzu si pomoct, ale po te vasi snehove nadilce jste jako ubrecene babies.
Zkuste tu snehovou pokryvku vynasobit dvema a pridat k tomu -32 stupnu, to jsme tu meli minuly tyden. A nejen to, takova zima tu trva minimalne do konce brezna a snih v kvetnu je normalka. Takze se drzte ve teple...Cheers,
Re: Ranní pozdravKdyž se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
Re: Ranní pozdravLumo Lumo na jednu stranu s tebou musí všichni souhlasit, na druhou kdybys byl v extremu zvyklý na 5-10 čísel sněhu choval by ses stejně a pokud plánuješ návrat zpět, budeš jednou vzpomínat na tuhý zimy za mořem a na prstech počítat ty pořádný tady, my nebrečíme jen jsme si odvykli na pořádnou zimu a do toho jede absťák z neježdění tak nás ber s rezervou, už prostě většina z nás neví co je to zima a to co ted přišlo je neobvyklý. S pozdravem Heavy.
Re: Ranní pozdravVztávat a cvičit
![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
Re: Ranní pozdravNezapomínejte ale, že :
Ranní ptáče bez lahváče, vůůůbec nikam Nedoskáče !!!! Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Ranní pozdravPříště až pojedu v 5.40
oklo tebe tak ti zamlátím na vokno
Zdar Džuzba
Re: Ranní pozdrav.... ses vod někaď vracel
ty ranní ftáku ![]() Když se budeme otáčet za každým štěkajícím psem a trefovat se do něj, do cíle těžko kdy dojdeme.
Similar topics