Sic je mi do toho (relativně)
Keywords for this topic
vámi, lidi, relativně, toho, sic, halo HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Haló lidi, co je s vámi? Je tady pěkně mrtvo asi tady chcípl pes
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?V zimě je tady větší mrtvo než v létě, kdy všichni jezdí
![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Myslíš??
Hlavně v klidu......
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?No třeba já sem totálně vyždímanej, jak psychicky, tak fyzicky, tenhle měsíc je toho po prdel a jsem rád, že se doploužím domu a padnu za vlast... Zejtra budete mít nelehkej úkol: udržet mě ve stavu bdělosti
Už aby se dalo kua vyjet na motorce, to mě dokáže vždycky dobít baterky Ale máš Pilono pravdu, že je to tady nějaký mrtvolný, poslední dobou ![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Paní Ilona má vždycky pravdu
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?To je fakt, že vždycky ne, třeba s tou souvislostí mezi mládím a spaním
![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Práce nad hlavu... barák už finišujeme, Evča s malou jsou dva dny doma, v práci mám rozlítáno.. Rád bych vás všechny viděl
Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Je pravda, že Postman to tady vše sám neutáhne......
Motorka vozí duši, auto jenom tělo......
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Ale bytelně se snaží
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Dyž nemáme něco konstruktivního či podnětného k jistému tématu ať je jakékoli,máme držet prsty zaražené v nějakém tělesném otvoru(třeba
) Káča=Kawa
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Zdar Káčo,
a umyl jsi si před tím ruce?????? z toho otvoru ............................... ![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Pro Dudleydyho,
a mám se snažit ??? jste jak spolek indiánskej šamanů. Velké ticho kolem ohniště. Někdy to ale jde, to bych křivdil. ![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Fery,
doufám, že jsi mi schoval pár těch vydařených (hlavně nespálených) perníčků. ?????????,,, (ty spálený dáme 158, OK ??? )Na neděli. Dáme kafčo a pár plků, co??
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?To si piš, že se máš snažit
Hlavně v klidu......
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Takže vy ksichti, JÁ mám pravdu dycinky...
pro Postmana: mlčeti zlato a nebo taky méně je někdy více...jestli ti chybí konverzace, klidně ti můžu napsat každý den, jak jsem se měla a kde jsem si momentálně opila svou nevymáchanou pusinku, jak v hospodě v Černém vole obsluhuje Pokemon, že třeba Abraka už nechodí o berlích a mohla bych napsat třeba sálodlouhý romány na téma: Já a moje rodina... ![]()
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Tak něco pro zasmátí ať je vám dobře, třeba bychom tohle někdy mohli zkusit udělat v metru my...
http://www.youtube.com/watch?v=jpRIegCJsL4&sns=fb
Re: HALO LIDI, CO JE S VÁMI?Hmm dobrej material.