Takže od Prahy a okolí:
Takže v pátek

IX. sraz SHOC Beroun
Keywords for this topic
beroun, shoc, sraz IX. sraz SHOC BerounVím, že jste šikovná děvčata a chytří klucíííí, ale pro jistotu. Kdyby např. Zelího hnal jeho Garmin zase přes Benešov, aby si to Čeman nemusel vypisovat (může si to totiž vyprintnout....)atd..
Takže od Prahy a okolí: Takže v pátek ![]()
Re: IX. sraz SHOC Beroun Čemane, takovej šikovnej kluk a tak hloupá otázka!!!!!!! Přeci zvenku na kapotáž a pak už jen zrcadlo, abys na to viděl i ze sedla. Ty zrcadla radši dvě ze sebou, abys nejel na druhou stranu......
Re: IX. sraz SHOC BerounUdělal jsem to tradičně po svém
Re: IX. sraz SHOC BerounKdyby sis to rozmyslel Čemo, tak jsem viděl super zrcadla u pokladen v nějakým supermarketu. Co maj pokladní na šmírování košíků....
![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounČau Honzo, hele, jsou ještě volný nějaký místa v chatce? Pokud jo tak já + Gabčí asi vlezeme do chatky, bo má Gabčí strach aby nezmokla
Re: IX. sraz SHOC BerounJežišinkyyy, chuděrka jedna
to se stává, když jako stan použiješ zahradní text.fólii Jinak nechápu čeho se bojí když stejně spát nebude Oto se postarám Carpe diem.
![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounTak jo
to sem rád, že se postaráš o to, aby nespala, ona je totiž druhý den po tom nevyspání děsně sympatická a zábavná takže si jí klidně můžeš vzít na starost i v sobotu Jinak k tý zahradní folii: včera jsem objednal ten samej stan co máš ty, tedy původně jsem nevěděl, že jej to ten samej, to jsem se dočet až potom, co jsem pročítal komentáře. Tak kdyby náhodou jsme spali ve stanu, tak ne že vlezeš do mýho spacáku ![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounTak pokud jsi koupil stejný stan jako já, tak můžeš být absolutně klidnej
Určitě nezvlhneš ani ty, ani Gabčí......což nevím jesti chceš ![]() Carpe diem.
![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounJenom doufám, že bude hezké počasí
těším se na vás vy tlamičky ![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounAhoj Míro. Mám zabukovanejch 8 míst v chatkách, z toho dvě pro sebe. Když bude špatně, vejdou se lidičky i do chatky jen tak volně ložený na karitaťku, nějaký místa jsou i volný jinde a kdyby šlo do tuhýho, tak ti hupsnu do toho zázračnýho (zasran...) stanu a Gabču šoupnem na moje vipový místo.
Tak to neřeš a uvidí se. Pokud se uvidí
Re: IX. sraz SHOC BerounJak říká Honza....místa jsou a dnes odřekli další dva lidi. I z mýho šlechtickýho apartmá zdrhnul kámoš do stanu tak vás případně vezmu na byt
Re: IX. sraz SHOC BerounTak Vám děvčata a chlapcimoc děkuju za účast. Byli jste skvělí. Jsem moc rád, že jsme Vás mohli dovybavit pár drobnostni (např. otvírák, zapalovač, helma atd...) Jen doufám, že neva, že jste si to museli vysoutěžit, protože můj návrh, že Vám jen předáme igelitky neprošel...
Tamča dostala odkaz na fotky, takže je na ní, co zveření. Ještě jednou moc dík a těšíme se na příště....... ![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounMy vám taky moc a moc děkujeme, že jsme vám zase mohli ukázat jak jsme dobrý
Měli jste to skvěle připravený, zábava skvělá, organizace na jedničku, všechna čest. Děkujeme za pozvání a těšíme se na další ceny na příštím srazu. ![]()
Re: IX. sraz SHOC BerounHonzo díky za výbornou akci a do příště trochu potrénujte, nám už je to blbý si furt chodit pro ceny...
Re: IX. sraz SHOC BerounHoši, nic není náhodou. My u vás totiž postupně vytváříme závislost na cenách.... Protože nevíte, že další první ceny už budou jen doporučení na novou motku a naše klubová nášivka s přestupním lístkem.....