To já třeba už pomalu nastupuji na ten večerní pozdrav.
Večerní pozdrav
Keywords for this topic
pozdrav, večerní Večerní pozdravTo jsem zvědavý, kdy se prolne ranní pozdrav s večerním.
To já třeba už pomalu nastupuji na ten večerní pozdrav.
Re: Večerní pozdravJá jsem v práci od večera do rána
Re: Večerní pozdravA s čím si chodíš pro výplatu ????
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Večerní pozdrav Čemo, peníze kazej charakter. Jak říká jeden můj kamarád. Chudej jsem se narodil a chudej umřu. ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Večerní pozdravS tím nemám Berdo vůbec problém,ale mezi tím bych rád měl moře prachů
Re: Večerní pozdravPánové, hezký večer, jak tady sleduju diskuzi o prachách, tak souhlas s Čemem
![]() Jinak za chvilku jdu na pár Pilsner Urquellů ![]()
Re: Večerní pozdravPronajmu ti funkci pokladníka.
Budeš mít moře prachů. ale budeš je muset Odevzdat ![]() Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Večerní pozdravTeď jsem se vrátil z práce.. tři dny za sebou od rána do večera.. jdu na pivo
Lepší bejt mrtvej lev, než živá krysa ;-)
Re: Večerní pozdravTak jsem teď skončil v rachotě .Hruza v tomhle mrazu.Groček to jistí.
![]()
Re: Večerní pozdravNazdar chlapi
Celú noc som pracoval od rána som potom najazdil na aute 300km a teraz som si dal pečené bravčové koleno a liter rizlingu vlaského a konečne iden spať už mám úplne vybité baterky .
Re: Večerní pozdravTak to já jsem na pivu.Mám třetí
a několik dalších hodlám zasunout . ![]() Nad alkoholem nezvítězíš, to jen Moraváci umí remízovat !
Re: Večerní pozdravJó, to se máte
Zdar Džuzba
Re: Večerní pozdravTakže to shrnu.
Až na Červa a Džuzbu, jsme tady všichni pracovití. No ale zase abych byl úúúúúpřimný. Čerf i s mladou u mně včera byly pracovně, Džuzba mi slibuje už několik let natřít rýny..................... Tak je taky vezmu na milost. Kluci, možná budete taky pracovití.................. Až na Jakra, Ten je sice pořád v montérkách, ale kurňa nic nestíha To si asi slíznu Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Re: Večerní pozdravLepší by bylo :
Na několik dalších hodin hodlám zasunout.............
Re: Večerní pozdravLepší by bylo :
Na několik dalších hodin hodlám zasunout.............
Re: Večerní pozdravUž je po poledni, takže vlastně večer. Zase jsem po včerejšku vstal brzo.....
Zdar a šťastné km všem přeje Zelí (pro SK Kapusta)
Re: Večerní pozdravTak ať tě zítra moc nebolej bowle tedy upřesňuji kowle
![]()
Re: Večerní pozdravJá to dnes v práci opět protáhnu plynule do rána a tím i do ranního pozdravu ,ted všem pěkný večer kamarádi. Už at je nějaká akcička,fakt je to doba
![]()
Similar topics